Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowa-walizka

Chora psychicznie kolezanka ! prosze o rade

Polecane posty

Gość kolorowa-walizka

witam Zwracam się do was bo potrzebuje pomocy.Zerwałam kontakt ze wszystkimi pseudo znajomymi poniewaz kopali z zazdrości pode mną dołki postanowiła nigdy więcej nie otaczac się takimi ludzmi i postanowiła odswieżyc stare znajomości z czasów liceum.Odezwałam sie do kolezanki którą bardzo miło wspominałam z czasów szkolnych umówiłysmy się na kawe.Niestety okazało się ze ma problemy psychiczne , ma rente na " głowe" i wiele razy targnęla na swoje zycie.jestem załamana nie mam wogole prawdziwych przyjaciol jestem zdana sama na siebie chciałam coś zrobić a los postawił na mojej drodze znowu nieodpowiednia osobe.wiem ze nie powinnam dyskryminowac chorych ludzi ale jak mam dalej utrzymywac kontakt z osoba ktora ma depresje i inne dziwne choroby i nie radzi sobie ze swiatem

Gość pani łyżeczka i ł
Znajdź normalnych ludzi którzy myślą pozytywnie o życiu z osobami chorymi psychicznie i zakompleksionymi się nie zadawaj nie jestes psychiatrą żeby im pomagać i tłumaczyć że życie jest piekne "z kim sie zadajesz takim sie stajesz "

Gość stuknij sie w łeb
straszne!

Gość stuknij sie w łeb
rente ma na depresje? coś tu nie gra:) chyba zdrowo musi być stuknieta, że aż ma rente

Gość pani łyżeczka i ł
Też nie mam przyjaciół , miałam ale odstawiłam wszystkich bo chcieli tylko ode mnie pomocy i wsparcia a dla mnie nie mieli czasu kiedy potrzebowałam nawet dobrego słowa.........