Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdesperowana Domowa Konkubina

Konkurs na króla i królową biedy angli

Polecane posty

Gość Zdesperowana Domowa Konkubina

oddajemy głos na króla i królową biedy w angli, co mieszkają obskurnych szeregowcach

Gość brytyjskie biedne dziecko
Król biedy UKowej - Styczniowy Przyjaciel Królowa biedy UKowej - Zdesperowana domowa żona

Gość ;ihuiuhfa
numerowaa zamkowa pomywaczka

Gość marola mam kebaba
CIEKAWE DLA CZEGO JESZCZE ZDESPEROWANA NIE WYPOWIEDZIAŁA SIĘ ONA LUBI BYC W CENTRUM

Gość ozywiona zona
Zdesperowana i styczniowy przyjaciel,beda przy was bogaczami,jak wam jeszcze bardziej w Polsce srubke podkreca.Juz macie prawie takie same ceny paliw jak za granica tylko ze zarabiacie piec raz mnie,bedziecie jebac w pracy do 67 lat az tam w robocie nie padniecie,juz sa w planach nowe podatki na was,ktore skutecznie umila wam zycie jak bedziecie placic np.podatet kastralny,chinole zabieraja wam prace za pare groszy...........Hehehehe najbiedniejsi za granica beda przy was bogaczami.

Gość zdesperowana domowa konkubina
jasne jedno zyje bez slubu drugie wcale pewnie nie lepsze. ja zyje w apartamencie a nie w szeregowcu

Gość zdesperowana domowa konkubina
mniej powod do dumy jes czym sie chwalic

Gość ozywiona zona
Zdesperowana no jak bez slubu,to by cie w Polsce ksiadz krzyzem z wioski pogodnil:-),grzesznico ty jedna a kysz ;-);-) :-).

Zdesperowana na forum konkubiną żadną nie jest. Jest królową, a ja królem więc coś to znaczy;-) chyba nawet w Polsce nie używa się słowa konkubina. Raczej partnerka, lub związek. Takie określenia padały z ust osób starszych. Idziemy na przód, a nie wstecz.

Ja żyję bez ślubu od 11 lat, mam dwoje ochrzczonych dzieci, nikt mnie znikąd nie nigdy nie gonił. Co do słowa "konkubina", "konkubent" to jak najbardziej jest w Polsce używane. Więcej: jest oficjalne, podczas, gdy "przyjaciel", "partner" stosuje się potocznie.

Gość wieprz ubabrany w gownie
zeta i wertyp nadaja sie na krola i krolowa biedoty i ciemnoty! powinni razem zamieszkac w biedoszergowcou na przedmiesciach newcastle i zbierac puszki po lagerach i sprzedawac w okolicznym kupie zlomy, od czasu do czasu moga podpierdolic troche kabla z trakcji kolejowej i kupic sobie np wycieczke do egiptu aby pojezdzic na opalonym wielbladzie i pociupciac z okolicznym habibim