Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prosze o poważne oferty

Szukam kogoś kto pomoże w napisaniu pracy mgr.z zakesu Psychologii

Polecane posty

Witajcie, tak jak w temacie, szukam osoby, która napisze mi pracę magisterską, solidnie i starannie. Niestety jestem teraz bardz chora, i nie jestem w stanie pogodzic pracy zarobkowej, zpisaniem pracy magisterskiej. Najeleiej by bylo, gdyby dla tej osoby zakres psychologii nie był obcym zakresem. Proszę tylko poważne ofery. Więcej szczegółw napisze na maila. Najlepiej by bylo gdybyśmy sie wyrobili do konca czerwca. Mam wiele ksiązek, ktore mogę dostarczyć oraz artykuły. Jednym z wymagan jest to by osoba znała język angielski, gdyż niektóre artykuły są po angielsku.

Temat pracy to "Przyczyny obejmowania władzy w Polsce przez osobników z poważnymi zaburzeniami psychicznymi"

to oczywiście podszyw.

Gość Krakowianka69
ja ci napiszę.. ale obronę oblejesz bo to co oddasz jako własne to bedzie płatny plagiat :P idziesz na to?

Idę oczywiście Aha, zapłacę Ci 1,50 zł za każdą stronę pracy :)

Gość Krakowianka69
zapłacisz mi swoim wstydem na obronie :P

Gość nieoNN
Pewnie prowo ale jeśli nie... Gdy cię czytam to mi się niedobrze robi.Dla dobra ogółu proszę o to byś dała sobie spokój z tytułem magistra za kasę. I to jeszcze z psychologii! Udzielam korepetycji,pracuję jako instruktor tańca,dwa razy w tygodniu ćwiczę prawie za free z dziećmi ze śś .Można?Można tylko trzeba chcieć. Wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość aske3882d
ales ty głupia albo studia albo praca nie stać cie na studia to pracuj, zarabiaj, nie każdy musi być wykształcony

tak jak napisałam, prosze o powazne oferty....

Nie czuje wstydu. Jest todecyzja przemyslana. Znam sie na temacie. Ale nie mam czasu na pisanie. Pozatym szukam pomocy a nie oceny. Wiec odpuscie sobie.

Gość ciapata bannnneds
moim zdaniem jestes po prostu głupia, tępa i leniwa! nie chce ci sie pisać, nie masz weny, talentu, nie masz wiedzy, nic nie masz, nawet angielskiego nie masz, obyś nie dostała tytułu, bo to bez sensu! Nie chciałabym zatrudnić kogoś takiego... Możesz co najwyżej pracowac gdzies gdzie wystarczy matura

jestem chora psychicznie :)

Gość Krakowianka69
Nie czuje wstydu. Jest todecyzja przemyslana poczujesz jak promotor w chwili gdy staniesz bronic pracę otworzy branzowe czasopismo z praca która aktualnie bronisz podpisaną moim nazwiskiem :D dalej brniesz?

hehehehehe :) no no no!! Tak tak :) nic nie mam :) hehehe

Gość Krakowianka69
Za branżowe czasopismo uważam "charaktery" gdzie wklejam przetłumaczone z armeńskiego na polski teksty o chorobie afektywnej dwubiegunowej :)

......................

Gość Sensej
Pomogę :) Ale muszę znać warunki; 1,50 zł za stronę to chyba PANI szuka frajera co ma wiedzę i za grosze napisze; magisterki są w zależności od dostępnosci literatury w cenie 2000-2400 zł; jak Pani nie chce to niech szuka debila co zrobi plagiat z internetu albo ukradnei komuś, ale wtedy wyjdzie to w programnie antyplagiatowym albo wykładowca się zorientuje i obleje Panią; za takie cosgrozi nawet wydalenie dyscyplinarne z uczelni. Natomiast ja mogę realnie pomóc, bo jestem zawodowcem; naukowcem :). Sam licencjat kosztuje od 1200 do 1500 zł; ceny wzrastają jeśli prace mają być w języku obcym (im bardziej wysublimowany tym większe). Muszę znać też temat pracy i ile czasu na wykonanie zlecenia. Mój nr tel. kom. 667-742-727. Proszę się kontaktować :).

Pomogę w napisaniu prac dyplomowych, zaliczeniowych, prac przejściowych, referatów, prezentacji multimedialnych. Możliwość zamówienia całej pracy lub pojedynczych rozdziałów. Dokańczam także prace rozpoczęte, dokonuję korekty, podpowiadam co usprawnić i ulepszyć. Tworzę bazę bibliograficzną, plany pracy, konspekty. Współpracując ze mną otrzymujesz: -plan pracy GRATIS!!! -bibliografia GRATIS!!! -pytania i porady na obroną GRATIS!!! -poprawa pod kątem antyplagiatu GRATIS!!! - poprawki dotyczące uwag Promotora GRATIS!!! Napisz i poproś o bezpłatną wycenę. Podaj: -temat -ilość stron -dodatkowe wymagania - datę wykonania Zachowuję anonimowość Klienta. Istnieje możliwość spisania kontraktu/umowy wg uznań klienta. Kontakt całą dobę przez maila, gg, tel. (maila sprawdzam co 15 minut). Ceny 10-16zł za str. za str. A4. Bezproblemowa usługa, doświadczona kadra (współpraca z fachowcami z różnych dziedzin). KONTAKT: mail: pomogewpisaniu@o2.pl gg: 44379424

Gość onaWolna
10 zł za stronę. pracanazamowienie@gmail.com Najszybciej, najtaniej

Gość ...zastanawiam się nad tym....
agrypa trochę ściemnia, bo nie można podać PYTAŃ NA OBRONĘ, to totalny idiotyzm. NIE DA SIĘ.

Gość student05925454WSFiZ
Polecam written4you@poczta.fm Pomagaja w pisaniu pracy. Robia korekte, poprawiaja bledy, przeredagowuja teksty. Uczciwi-zaplacilem i dostalem prace. Niestety,wczesniej trafilem na oszustow. Moge polecic z czystym sumieniem. Dobre wyjscie dla studenta,ktory charuje na studiach w pracy i nie ma czasu. Albo dla kogos,komu pisanie nie idzie.

Gość gość
Pomogę w napisaniu opracowania pracy dyplomowej, zaliczeniowej, wykonam prezentację, referat i inne formy wypowiedzi. Wieloletnie doświadczenie pozwala mi działać szybko, ale z wysoką jakością, bez plagiatu. Przystępne ceny (10-20zł za stronę) i szybkie terminy. Chętnie odpowiem na Państwa pytania. Oferuję także sporządzanie bibliografii, planu pracy dyplomowej, wyszukiwania materiałów do prac. Poprawiam również prace i dopisuję brakujące fragmenty. Możliwość spisania umowy, pytania i porady na obronę GRATIS!!!, poprawa pod kątem systemu antyplagiat GRATIS!!!, poprawki dotyczące uwag GRATIS!!! Nie jesteś humanistą? Nie wiesz jak zacząć pracę? A może kompletnie nie masz pojęcia jak to wygląda od strony technicznej? Wieloletnie doświadczenie sprawiło, że sprawdzam się w tej kwestii wyśmienicie. Świadczę bezpłatne porady z zakresu wyboru tematu pracy dyplomowej zgodnie z indywidualnymi zainteresowaniami. Anonimowość Klienta zapewniona. Napisz i zapytaj! Kontakt wyłącznie mailowy : opracowania.prac @ o2.pl

Gość arek kk
ja tez korzystale z usług pisarskich. Najpierw trafiłe na oszustkę, co i takie g***o wysłała, jakby podstawówkę skończyła. Z polecenia trafiłe do magda.sadownik@wp.pl jest dosyć droga, ale solidna.

Gość praca111
Zapraszamy serdecznie pisanieprac-online.edu.pl tanio i szybko.

Gość roza_1
Witam szukam kogoś do pomocy pisania pracy magisterskiej nie mam jeszcze tematu - kierunek położnictwo. roza_1@poczta.fm

Gość gość
Pomogę w napisaniu pracy licencjackiej i magisterskiej z dydaktyki i pedagogiki. Szybko i tanio, bez dodatkowych opłat za poprawki. Mój mail: beata_1982@o2.pl

Gość gość
W*********j. Na studia powinni iść inteligentni i zainteresowani tym kierunkiem a nie głąby, samotne matki, prostaki, którym trzeba pisać prace. Chora na wora.