onaplain1 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 spóźnia mi sie okres juz 3 dzien, dni plodne mialam w okolicach między 8-13 kwietnia i wtedy rowniez uprawialismy petting. chlopak zapewnia mnie ze nie naniosł nasienia do pochwy. od ostatniego petingu minelo 9 dni i wtedy raz we mnie wszedł w prezerwatywie i to nie do konca (dodam że zawsze gdy zbliza sie moment szczytowy moj chlopak zaklada prezerwatywe) robilam juz 4 testy ciązowe i każdy jest negatywny ale obawiam sie ze za wczesnie je wykonałam. na dodatek czuje okropny ból na zmiane - w lewym, prawym jajniku i po środku, pare dni temu miałam też brązowe obfite upławy.. czy istnieje ryzyko że jestem w ciąży?dodam że mam 15 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aśkaaa Napisano Kwiecień 22, 2012 spokojnie mysle ze możesz byc spokojna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onaplain1 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 napewno? naprawde sie zamartwiam. od 8 godzin siedze i czytam o różnych rzeczach,objawach ciaży itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość junn Napisano Kwiecień 22, 2012 taka rada na przyszłość -nie bawcie się bez gumki to nie będzie stresu. Bo niestety ale kiedyś przez takie postępowanie zaliczycie wpadkę gdy on wyjmie zbyt późno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onaplain1 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 ale on byl w gumce gdy we mnie wszedl ten jeden raz, i zawsze jest w gumce gdy dochodzi gdy uprawiamy petting Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość junn Napisano Kwiecień 22, 2012 no to o czym my w ogóle mówimy?? masz schizy i tyle. jeśli dochodzi do penetracji to nie jest petting już a pełny seks. petting jest wtedy gdy nie dochodzi do penetracji w ogóle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach