Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość conspiracy esposito

dostałam skierowanie na staż, a nie chce go!!!!

Polecane posty

Gość conspiracy esposito

dostałam skierowanie na staz w kwiaciarni, ale to nie jest ani zgodne z moim wykszta łceniem, poza tym strasznie daleko, musiałabym wstawac 0 4 rano by dojechac na 7. I teraz jak odmowie to utrace status bezrobotnej a chciałam isc na szkolenie z pupu w czerwcu i wyjechac jako opiekunka do niemiec. jutro mam spotkanie z potencjalnym pracodawca, wyznac mu szczerze, że nie chce tego stażu i poprosić aby mnie nie przyjął, czy jak?

Gość obsikana jenny a błyszczy
skoro kogoś szuka a nie ma innych chetnych to raczej nie pójdzie ci na reke, no chyba, ze jest wiecej chetnych na ten staż

Gość jakie to wszystko pojebane
oni są nienormalni na staz do kwaicarni wysylać, jak nie masz z tym nic wspolnego :o mysle, ze moglabys sie dogadac z ta baba z kwiaciarni zeby cie nie wziela

Gość conspiracy esposito
jest chyba 7 kandydatów na ten staż , ja w ogóle o kwiatach zero, null pojęcia nie mam. Ja bardziej do takich prac jako opiekunka itd sie nadaje albo do gastronomii, a nie :o

to czemu tego od razu w urzedzie nie powiedziałaś?

Gość sdfsdffgedgertg
powiedz ze jestes alergikiem

Gość conspiracy esposito
mówiłam, ale baba na mnie z ryjem naskoczy ła, że jak mi się nie podoba to mam się wyrejestrować, takie kurwy w tym urzedzie są

Gość fdgfrh
popatrz na czerwone gerbery, powiedz "oo, ale fajne te roze" i na pewno cie nie przyjmie :D:D::D

Gość conspiracy esposito
nie bede z siebie debila robić, bez przesady :D

fuck :o złoż skargę do naczelnika tego burdelu, wiesz anonimowo napisz, ze jestes zarejestrowana itp i masz takie a takie wykształcenie i opisz cała sytuację i ze baba cię szantazuje, ze jak nie przyjmiesz czegokolwiek to cię wywala i używa przy tym krzyku, zobaczysz jaka potem bedzie grzeczna :D