Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko nie stanyyy

chca mnie wysłać do stanów pomocy!!

Polecane posty

Gość tylko nie stanyyy

chcą mnie wysłać z pracy, nie wiem dlaczego akurat mnie?! tzn wiem, bo jestem wolna, nie mam dzieci, rodziny... myslalam że może wize przeblaznie żeby nie dostac, ale oni mi załatwią, nie mam wyboru...;(

Gość tylko nie stanyyy
a ten temat jest po to żebyscie napisali że w stanach nie jest wcale tak zle jak mi sie wydaje, że ludzie to nie sa istoty człekopodobne z muzkami rozwietlitka, że jakos to bedzie.pocieszcie mnie

w stanach nie jest wcale tak zle jak ci sie wydaje ludzie to nie sa istoty człekopodobne z muzkami rozwietlitka, jakos to bedzie ;]

Gość rfggte
moge polecieć za ciebie :D

Gość ja znam prawde ja prawde znam
stant, stany, fajowa jazda... :D kochana, wiesz ile ludzi chcialoby byc teraz na twoim mejscu? lec, pozniej bedziesz zalowac, ze tego ie zrobilas :)

zyciowa przygoda i tyle nie ma co sie spuszczac za specjalnie. jedz i ucz sie, poznaj sama jak tam jest, zabaw sie w odkrywce

Gość ci ONI chcą cię wysłać
i jeszcze wizę załatwić? I co ci jeszcze głosy mówią? A serio- przecież nikt nie może cię zmusić! Powiesz nie - i koniec!

Gość chyba tylko ...
cchca byc tylko ci co nie byli .

Gość tylko nie stanyyy
hm jak widze niektore komedie romantyczne albo fotki znajomych z nowego jorku, to moze cos w tym jest mieszkanie z widokiem na miasto, swiatla nocy.. i takie tam, ale to dobre na jeden dwa dni... ja nie wiem...co tam bede jadła? pewnie żarcie jest tluste. a ludzie jacy są? bo praca to jedno a wolne dni? nowy jork...eh to dobre w telewizji ale nie chce tam byc

Gość tylko nie stanyyy
ja nie bylam ale nie chce mimo tego : P nie szanuje amerykanów, jak bede sie dogadywac z ludzmi ktorych nie szanuje, wiem że są sympatyczni i otwarci, ale wg mnie już wiecej mądrosci mają naćpani ruscy

Gość alebezedura
a właściwie czemu nie chcesz jechać? na jak długo Cię wysyłają? Na pewno znajdziesz tam znajomych i nie będziesz się nudzić w wolne dni, mozesz zwiedzać, chodzić do kina, na basen - cokolwiek :) a pewnie dobrze Ci za to zapłacą, więc pewnie warto ;)