Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daglaskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nie moge:/

Polecane posty

przekopiowuje tez tutaj,bo jest wiecej osob... wczoraj chlopak zrobil mi pierwszy raz minete. robil ja 3 razy, po okolo 10 minut. bylo mi przyjemnie ale...nic poza tym ogolnie nigdy nie wspolzylam jeszcze,a masturbuje sie od wieeelu lat lezac na brzuchu i zaciskajac miesnie... domyslam sie,ze ani klasyczny seks,ali palcowka nie dadza mi normalnego orgazmu (nie mialam nigdy orgazmu "z kims", co robic?:/

przestań się masturbować i może zacznij od gier wstępnych a jeśli ci to nie pomoze to wspomóż się zabawkami czy też środkami .

wlasnie tez doszlam do wniosku, ze do weekendu absolutnie zadnej masturbacji, a zabawkami nie chce sie wspomagac bo..mi glupio przed chlopakiem, chcialabym dochodzic "normalnie" a zabawkami mozna juz kieeedys urozmaicac seks...

no nie "trzepie" sobie przy nim przeciez. chodzi ci o to ze mam sie masturbowac zabawka? ale to niewiele zmieni, wibrator jest silniejszy niz jezyk i palec.

dobra, czekam na inne rady, bo te raczej mi nie pasuja.

Gość strzel sobie z palca
niech on poobserwuje jak Ty to robisz

strezl sobie - tu nie ma co obserwowac, bo leze na brzuchu, nogi mam zacisniete, zaciskam z 15-30 sekund i oooorgazm, tych ruchow nawet nie widac, moge to robic np siedzac na krzesle w pracy itd.

Gość mastrubankta
daglaa robie tak jak ty! identycznie sie mastrubuje i niestety ale ciezko bedzie ci osiagnac orgazm z facetem bo same dajemy sobie orgazm lachteczkowy a nie pochwowy.... ochwowego trzeba sie nauczyc ale ja do tej pory nie mam orgazmu a sypialam juz z 4 facetami

Gość mastrubankta
jak przestaniesz sie mastrubowac to chyba tez niewiele da. tu problemem nie jest to ze mastrubujac sie spada ci napiecie seksualne ale to ze ten nasz orgazm wynikajacy z mastrubacji jest tak boski ze ciezko osiagnac pochwowy Nawet go sobie nie potrafie wyobrazic. bzykam sie z facetami tako dla rozrywki a zadowalac wole sie sama :)

Gość mastrubankta
dodam jeszcze ze najlepsze jest to ze tak umiem udawac orgazm z facetem ze zaden jeszcze nie domyslil sie ze udaje :D to dopiero jaja są nawet raz jednemu dla śmiechu powiedzialam ze udawałam a on ze to niemozliwe i ze mowie tak tylko by go wkurzyc hahaha ale mialam polew

ehh to mnie dobilas:D ja nie chce udawac, ale musialam tez troche, bo juz mnie zaczynal draznic jego zarost,wiec powzdychalam troche :P