Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość florena uno

dziwny penis? czy to choroba?

Polecane posty

Gość florena uno

witam, od jakiegos czasu spotykalam sie z bardzo fajnym facetem, zaiskrzylo miedzy nami i wczoraj po imprezie wyladowalismy u mnie w domu. nie uprawialismy seksu ale byly pieszczoty, przytulance na golasa itp. oczywiscie, mialam tez okazje widziec i dotykac jego penisa, ktory byl dziwny. mialam wczesniej paru partnerow i niczego takiego wczesniej nie widzialam. przechodzac do rzeczy: jego penis jest dosyc skromnych rozmiarow (co w sumie mi nie przeszkadza), rowniez jego glowka, ktora byla raczej miekka i taka dziwna szorstka - tak jakby ja trzymal bardzo dlugo w wodzie. ta glowka jest bardzo wrazliwa na dotyk, praktycznie w ogole nie moglam jej dotknoc (nawet nawilzona reka) bo go bolalo. w ogole on mial bardzo malo tej skorki, i np nie moglam reka naciagnac jej na glowke. tak jakby byl obrzezany... ale przeciez wtedy ta glowka nie bylaby taka wrazliwa? widzialam kiedys na zywo obrzezanego penisa i troche inaczej to wygladalo: moglam nalozyc skorke na penisa. boje sie, ze moze to jakas choroba? nie umiem nic w necie znalesc.

Gość florena uno
czy ktos sie spotkal z takim przypadkiem?

Gość wawrzos
ile ma lat ten amigo

Gość florena uno
26, nie mial wielu partnerek

Gość wawrzos
poprostu zapytaj go czy wszystko z jego jajami ok?

Gość porannarosaa
to, że nie potrafisz naciągnąć mu skóry na żołądź, to najprawdopodobniej ma stulejkę - czyli skóra na jego penisie nie jest wystarczająco rozciągnięta by swobodnie móc nachodzić i schodzić z żołędzi. To częste i mężczyzn, mozna to skorygować chirurgicznie aczkolwiek nie wszystkim to przeszkadza. Co do szorstkości żołędzi, to może jego naskórek poprostu w ten sposób się broni przed otarciami bo nie chroni go skóra? I może dlatego też jest taki tkliwy. NIe jestem lekarzem wiec nie powiem ci na 100%. Przynajmniej tak mi sie wydaje.

Gość florena uno
myslalam, ze w stulejce skorka pokrywa glowke i, ze ciezko ją sciagnac. tu wyglada, ze problem jest w druga strone. pytac go o to troche mi niezrecznie. facet jest dosyc niesmialy, nie chce go urazic pytaniem: czy wszystko w porzadku z twoim penisem?

Żadna choroba. Penis to sterczący kawał mięśnia, który pod wpływem pewnych impulsów ;) , da się nawet zmierzyć. Tak się składa że pewne jego elementy są silnie unerwione i są bardzo wrażliwe na dotyk. I jak to bywa u innych bardziej u innych mniej. Ty trafiłaś na kolesia, który odczuwa ból a nie przyjemność. I ciesz się bo możesz nad tym popracować. Kumpela opowiadała mi że napaliła się na gościa i jeszcze dobrze nie wzięła go do ręki, a już było po sprawie. Różnie więc bywa z tymi penisami :P

Gość florena uno
prosze o wiecej :)

Gość axlkklajskljaskakjslakls
Na obrzezanego penisa nie da sie naciągnąc napletka bo go NIE MA!

Gość florena uno
dajcie wiecej

Gość Jagodka99
masz wiecej

Z tkliwością bywa różnie, ale jeśli skóra była szorstka to może to być spowodowane jakąś infekcją.

Gość weź go ty
lepiej nie łap za chuja, bo jeszcze coś złapiesz

Gość znawca 34560
To jest penis, któr zaraz odpadnie!

Gość lknfenfki
Zarzuć fotę to ocenimy :classic_cool: