Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowanaaaaa

niesamowity szampon i odzywka do wlosow

Polecane posty

Gość zszokowanaaaaa

dzis pierwszy raz umylam wlosy szamponem i odzywaka firmy hanz de kufo, o nie wiem nawet jak to opisac, w zyciu nie uzywalam niczego lepszego, od razu wpadlam na pomysl zeby sie pochwalic tym odkrciem, ten szampon jest niesamowity, pachnie tak ze masz ochote go po prostu zjesc a nie nakladac na wlosy, naprawde ma taki cudowny zapch i od rana ani razu nie swedziala mnie glowa a zawsze mialam z tym problemy wszystko mnie uczulalo. moze dlatego ze nie ma zadnch parabenow itd, jest super naturalny, jesli ktos to czyta to naprawde polecam. nie wiem gdzie go kupic bo ja dostalam w prazencie ale pewnie zaraz poszukam czegos ii kupie sobie sama, strasznie fajny szampon, juz czuje ze do konca zycia nim bede myla wlosy mmmm mniam

Gość sewew
daj linka na ten szampon \

Gość zszokowanaaaaa
aha i jeszcze jedno, sama jestes jak ten spam. jadowici hejterzy nawet na kefeteri sie znajda. zazdrosnicy. nie widze w tym niczego zlego ze ktos cos poleca. moglabym tego nie rozpowiadac alep o co fajnie sie podzielic swoja opinia na jakis prodokt, nie wiem ile masz lat ale caly internet to jeden wielki zbior informacji i nowinek a tego typu opini jak moja jest miliony i dlatego kazdy wie czego uzywac, na youtube jest tysiace tutoriali i co i to wszytko to spam? hehe nie rozsmieszaj mnie i nie osmieszaj siebie.

Gość zszokowanaaaaa
sezew poszukaj w internecie. wpisz nazwe i poczytaj ja to dostalam nie kupowalam nie wiem nawet ile kosztuje,

Gość orzeszki897
daj linka bo nie moge znalezc po tej nazwie

Gość zszokowanaaaaa
wpisz w google hanz de fuko. www.hanz de fuko.com www.hanzdefuko.com sorry. ja tam nie wiem jak wam ale od rana chodze z taka przyjemna lekka glowa od tych wlosow, naprawde wiem ze moze przesadzam ale niesamowite uczucie a najepszy jest ten zapach normalnie chcialoby sie go zjesc a nie dawac na glowe hehe. ja tam moge polecic, tyle z mojej strony, nigdy nie polecam niczego czego nie uzywam . moze to tak tylko po pierwszym uzyciu? hmm nie wiem jesli codziennie tak bedzie to napewno sie podziele ta opinia

Gość czysciazerty
nie wiecie co ile najlepiej myc wlosy?

Gość nilekjj
O niebo lepsze (i w dodatku łatwo dostępne w Polsce) są kosmetyki John Masters Organics. Ale i one nie pobiją odżywki Kallos, dla mnie absolutny hit, także cenowy.

Gość Tako rzeczę ja
zszokowana ile kasy dostajesz za to promowanie marki w necie? opłaca Się taka praca? Bo też o tym myślałam

Gość nasturcja lis
juz tu blo o tej marce,pewnie to ty pisalas o tym juz wczesniej:O

Gość zszokowanaaaaa
no raczej nie ja. ale dobrze wiedziec. ciekawe kto. widowcznie juz ktos to wyczail hmmm szkoda myslalam ze nikt tego nie zna. ale w sumie co mi tam. wazne ze moje wlosy maja sie dobrze, ok ide dobrej nocy powodzenia w poszukiwaniach idealnych kosmetykow