Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miszekkkk

chciałabym od życia wiecej

Polecane posty

juz mam swoj temat ale moze są ludzie ktorzy są zmeczeni swoim zyciem i chcieliby sie spakowac i rzucić to wszystko w piz,du :P

leniem to chyba ty jestes ? po czym to wnioskujesz ? na pewno do leni sie nie zaliczam zap,erdalam ostro po 14 godzin dziennie nawet dzis do 15 w robocie więc sie troche zastanów zanim cos glupiego po raz kolejny napiszesz

wole dac pare groszy niech mi ktos to isze niz tracic na tym czas taka prawda i widze ze zal ci du,pe sciska i nie mozesz sie z tym pogodzic i mi to wypominasz jestes niesympatyczna zawistna i tyle mam ci do powiedzenia zluzuj stiny

Gość jhajdh
O rany jaka masakra. Na prawdę uważasz, że zlecenie napisania pracy do jakiejkolwiek szkoły jest taką zajebistą zaradnością? Dla mnie to żałosne i śmieszne. Ja pracowałam, studiowałam dziennie i napisałam pracę. Można?

i tu wychodzi zaściankowość , mało o życiu wiesz to ze nie pisze tej pracy nie znaczy , że jestem tępa , z tego co piszesz to raczej z tobą nie jest wszystko ok raczej radze zastanowić sie nad sobą bo to co ja robie jest moją sprawą i gó,wno o moim życiu wiesz i o mnie więc nie oceniaj typowa mentalnośc małomiasteczkowa dlatego własnie chcialabym sie z polski wyprowadzić wszędzie tyle niemiłych ludzi , ktorzy tylko pochopnie człowieka oceniają chcialam z kim normalnym popisac a zawsze ktoś sie wp,ierdoli

za granicą takei oszustwo jest potępiane, tylko u ans jest ciche przyzwolenei na ściaganie, płacenei za napisanei pracy etc 🖐️

życze powodzenia w pisaniu pracy jak jestes od 8 do 22 w robocie czyli wychodze po 7 wracam przed 23 jak mam wolne ide na siłownie jade do rodziny dbam o zdrowie i chce mieć troche czasu dla siebie

Gość Pinkosss
Miszekk gdybyś umiała pracę sama napisać, była inteligentna i samodzielnie skończyła jakieś szkoły to nie musiałabyś popierdalać w robocie przez 12 godzin:-O

fiku mikuuu masz racje wy,pierdalaj na wies do swojej obory :) ciekawa jestem czym ty sie zajmujesz ze taka jestes mądra i prawa ciekawe co wy sobą reprezentujecie i jak wylądujecie najlepiej kogos zjechac i tyle potraficie bo wasze ograniczenie nie przewiduje tego ze ktos ma inne patrzenie na te same sprawy

nawet nie odpowiedzialas czym ty sie zajmujesz , pewnie nawet nie ma o czym pisac w necie to każdy mądry w realu to pewnie nawet bym cie nie zauważyła

misiu, nie będę ci niczego udowadniać, juz sam twoje wpisy przeczą tezie żeś inteligntna, życzę powodzenia w życiu i wiecej pokory

widać kto tu ciągle głupoty wypisuje na kafe i komu pokory brak ogarnij sie dziewczyno i trochę większe horyzonty bo pewnie gów,no wiesz i w dupie byłas

chciałam z kimś mądrym życiowo pogadać ale widze ze deremny mój trud nie dośc ze nic mądrego nikt nie napiszse to jeszcze tylko wypominają