Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedyny porządny z rodzeństwa

Rodzice niedoceniaja najstarszego i najbardziej odpowiedzialnego dziecka!

Polecane posty

Gość jedyny porządny z rodzeństwa

Mam 34 lata i moje rodzeństo to brak mi na nich słów Najstarszy brat 28 lat i ma już dwójke małych dzieci - syna i córke Zarówno jedno i drugie dziecko ma po 6 lat ale mało tego to nie są bliźniaki ale dwoje różnych dzieci z dwiema innymi kobietami. - Drugi brat okazał się gejem. Co było dla rodziców szokiem, do tej pory jakaś nie mają z nim nic wspólnego. - Siostra lesbijka, co też dla rodziców było przykrym doświadczeniem - No i najmłodsza siostrzyczka w wieku 18 lat urodziła bliźniaki chłopców, została porzucona przez chłopaka, jedyne co dostaje od tego doręczyciela spermy to alimenty. Teraz jest na ostatnim roku studiów z dwójką małych dzieci. Rodzice mnie nigdy niedoceniali. Ja 34 latek, porządny, zaradny. W wieku 18 lat wyprowadziłem się z domu a w wieku 25 dokonałem wazektomii, żadnego dziecka nie zrobiłem. Teraz mam dziewczyne, uprawiamy seks, ja uzywam prezerwatyw mimo tego ze wazektomia zostala dobrze przeprowadzona i powiem jedno - RODZICE MOGA BYC ZE MNIE DUMNI!!!! a sami czepiaja sie mnie ze nie mam ani zony, ani dzieci nie planuje itp.

Gość długo nad tym myślałeś?
doprawdy urzekła mnie twoja historia:P

Gość loubotinka
chyba ci sie fora pomyliły:D:o

Gość loubotinka
ja dla mnie PROWO!!!! komus sie nudzi haha

Gość henryk z dąbrowy
zmarnowałeś swój potencjał genetyczny- przegrałeś życie. to twoja patologiczna siostra wygra w wyścigu ewolucyji. takie prawa życia.

oczywiście, że prowo, ale to najlepsze forum na prowokacje, bo przecież tutaj siedzą same idiotki, które łykają każdą prowokację:D

Gość loubotinka
nie trudno sie domyslec ze dziecku sie nudzi hahahhahah

Gość takajednaciekawostka
Autorze :D ..to byłoby całkiem fajne provo dla gimnazjalisty gdyby nie było w nim przepychu nierealnych przypadków (gej , lesbijka, bliźniaki i to po dwa razy...hmm ...chyba chciałeś żeby cię rozszyfrowano ale jesteś mało inteligentny:)

ja tam widzę tylko jedną parę bliźniąt, ale oczywiście tutaj zawsze siedzą mądrzejsi :classic_cool: