Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakłamana-ja-86

Osoby z Wrocławia proszone o pomoc:))

Polecane posty

Nie wiem dlaczego i po co,ale modki skasowały mi temat,zobaczymy czy ten pozyje dluzej niz poprzedni :D Poszukuje informacji, gdzie przeniósł się właściciel wraz z restauracją RAMZES, mieścił się na ul. Sądowej (wroclaw), wyniósł się, i nie mogę nigdzie znaleźć, ktoś może coś wie? Nie jest to ten sam ramzes,który jest na Sienkiewicza!!! W ramzesie o którym ja pisze panowała kuchnia arabska, właściciel byl kurdem. Dzieki za pomoc:)))

Gość wrocławianin-
jak pokażesz łiłe to ci napisze gdzie się przenieśli :classic_cool:

Gość LAMBALABAMBA
Ktoś mężowi mówił jakiś czas temu gdzie on sie podziewa ale mąż ogląda akrobatyke i twierdzi że nie pamięta Jak go pytam czy sobie przypomni to mówi że nie. Ale może kiedys sobie przypomni....nie wiem....

Gość LAMBALABAMBA
A co tak ci ich jedzenie smakowało? On tak długo serwował te same dania że się nauczyłam je wdomu robić tylko ta bułeczka mi nie wychodzi...

hej:) dziekuje za odpowiedź, jedzenie miał pychac,mi nie wychodzą ani bułeczki, ani mięso :D Niestety, ryż,sałatki, żeberka już umiem, ale jedzonko mial pyszne,i nie wierze,zeby nic nie otworzyl, zreszta sam mowil,ze rozglada sie za lokalem,i bedzie otwierac lokal gdzie indziej,ale gdzie to nie wiem..... Gdyby sobie mąż przypomnial, to będę wdzięczna :) A nawet bardzo wdzięczna :D

POMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCCCCCCCCCCCCCYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY :o:o:o

Gość dfhhjUDCIsvgxjk
Jezu dziewczyno ale Ty jesteś zdesperowana. Weź przez dwa dni obejdz cale miasto az znajdziesz.

Ten facet zbankrutował. I ja się nie dziwię, tam zwykle było pusto bo jedzenie nie było smaczne. Miasto regularnie podnosiło mu czynsz za lokal i w końcu go wykończyli. W tym miejscu będzie nowa knajpa z kuchnią azjatycką bodajże. Teraz trwa tam remont. Widac nowego właściciela i robotników. Ten nowy włąściciel tez jest Kurdem i zna poprzedniego właściciela, więc możesz go zapytac o losy poprzedniej restauracji.

Gość eeqwwq
Sienkiewicza 44, a teraz w podskokach 🖐️

Gość a ja sie zapytam tak !
Nie macie w miescie punktu informacji,przeważnie takowa znajduje sie w poblizu urzedu miejskiego.

no wiem wlasnie,ze czynsz mial podnoszony regularnie, dziekuje Ci wroclawianko:)) A pusto to rzadko tam bylo,przynajmniej ja tak trafialam:) Ale sam poprzedni wlasciciel mowil,ze chce otworzyc cos nowego, wiem,ze szukal lokalu itd. Przejde sie i popytam,dziekuje Ci bardzo:)))))

Gość a ja sie zapytam tak !
eeqwwq Sienkiewicza 44, a teraz w podskokach Spadaj ty jak nie potrafisz czytac,że nie chodziło jej o ta na sienkiewicza.