Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srt6ur6su

Czemu do cholery jasnej zawsze źle ulokuję uczucia

Polecane posty

Gość srt6ur6su

Czy ja zawsze do cholery musze ulokowac uczucia w nieodpowiedniej dziewczynie, co ze mnie za idiota i debil, zawsze robie to samo.Zakochuje sie a pozniej jestem traktowany jak smiec, jak ktos do kogo otwiera sie gebe tylko wtedy kiedy ma sie w tym interes.Czy ja kurwa jestem jakims nienormalnym kolesiem.Jestem normalnym facetem, niczego mi nie brakuje, moi koledzy jakos potrafili znalezc sobie fajne dziewczyny, zony a ja nie.Mam jakis dar do przyciagania psychicznie zagubionych dziewczyn które nie szanują mnie.Już totalnie wariuje bo to jest niemożliwe żeby cztery razy pod rząd tak fatalnie się zakochać.Czy mi to nie jest pisane ?

Gość ????????/.f
zagubionych?

Gość vsduzhgiwefh
Nie przejmuj sie ja mam tak samo.

@ srt6ur6su 21:22 (...) Już totalnie wariuje bo to jest niemożliwe żeby cztery razy pod rząd tak fatalnie się zakochać.Czy mi to nie jest pisane ? (...) ej, ej,..... spokojnie! okej? Nie. --> Nie jest Ci to pisane. I -> Nie wariuj! W sumie, to nie wiem o co Cię zapytać? po takim... poście... może spacer? chcesz się przejść? ___________________________

Gość amber rain
Ja z kolei lokuje uczucia w nieodpowiednich facetach. W dodatku szybko się angażuję, przywiązuję a potem cierpię :(

@ Argen 22:07 pytasz: "Skąd założenie, że nie jest mu pisane? Trzeba być przygotowanym na różne ewentualności." Słusznie. Ale w tej sprawie - jak na razie - niewiele więcej wiadomo. Dla mnie (jak na razie) -> to słychać tylko samo "wkurzenie" i wyeskalowane "emocje" na maksa. Więc, -> stąd "ostrożność" i (owa) przechadzka... Może (?)... potem będzie bardziej rzeczowo - ? _________________--

Gość taki jeden 34 latek
Mam podobnie... Tylko, że cierpię coraz mniej bo coraz starszy jestem...

Gość rfrgtryhtujt
hahah to uwolnisz sie całkowicie od uczuc w wieku 50lat

Gość amanti85
Kefir i szczypiorek. wnioskuję, że jesteś kobietą do tego całkiem normalną z którą można porozmawiać na poważnie. Czy mogłabyś odezwać się na tego emaila? nicefish85@interia.pl Mam taką małą prośbę. Potrzebuję porady.

Gość taki jeden 34 latek
Pewnie znacznie wcześniej ;)

Gość ijioopigopgoopgdsf
Po prostu trzeba zrozumieć,że nikt nie jest idealny każdy ma jakieś wady Nie patrzeć tylko na wygląd bo potem wychodzą takie fanaberie jak piszesz Atrakcyjne dziewczyny przeważnie mają przewrócone w głowie i same niewiedzą czego chcą tak na prawdę i trzeba się z tym pogodzić albo dać sobie sposób Jeśli szukasz partnerki na stałe to trzeba obniżyć wymagania dotyczące wyglądu zmienić miejsce i sposób poszukiwań na inne NIE RYCZEĆ JAK ROZPIESZCZONA SMARKULA czemu czemu czemu............ bo takie jest życie,skoro gustujesz w nieodpowiedzialnych i dziecinnych pannach to chociaż udawaj że masz jaja i swój rozum a także traktuj to na pewien dystans i dopiero jak poznasz daną laskę dobrze otwórz się na nią

@ amanti85 23:43 Cześć, 23:43 -> (...) do tego całkiem normalną (...) - to brzmi jak... "ekskluzywny"!... komplement. Dobre! :D a na poważnie: Do niczego się nie zobowiązuję i niczego nie obiecuję.. ale może -> dam radę... zobaczymy :) nice fish-ku z 85-tego :) --> jeśli nie tu, na forum, to pisać trzeba na: kefir_i_szczypiorek_pycha@tlen.pl ______________

@ Taki_Jeden_Ten_Normalny 09:24 (...) macie zle podejscie do kobiet z kobieta trzeba krótko i po chamsku a jak nie rozumie kobita to za wlosy i j** o sciane i tyle ... zycze powodzenia (...) - taaak... gdzieś czytałam o takiej metodzie/technice. Bodajże ... Wikingowie ją stosowali.... (jeśli dobrze pamiętam) :) _____________

Gość hntkjretre
"Atrakcyjne dziewczyny przeważnie mają przewrócone w głowie i same niewiedzą czego chcą tak na prawdę i trzeba się z tym pogodzić albo dać sobie sposób Jeśli szukasz partnerki na stałe to trzeba obniżyć wymagania dotyczące wyglądu zmienić miejsce i sposób poszukiwań na inne" PIERDOLENIE