Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieMamWizjiNaLepszeJutro

zostało mi 10zł do końca miesiąca

Polecane posty

j.w co mam zrobić? jedynie pierdolnąć sobie w łeb Wy też macie takie skrajne momenty?

Gość hgjkh
ile masz lat?

Gość 3423423423423
ja mam cały czas od paru lat...

Gość askdladkldkas
hmmm a kim jestes kobieta, mezczyzna, masz cos w domu do jedzenia?

ile mam lat? 25. jestem załamana! zjebana polska!

Jestem kobietą. skończyłam studia- nie mogę znaleźć pracy. żyję w nędzy. do jedzenia mam tylko reklamówkę ziemniaków!! i jak sie w Tym kraju nie załamać? a Panna Tuskówna zarabia 18 tysi ;(

Gość fcvguojipk
Ja mam 4, 63 zł do końca miesiąca i nie płaczę. Mam tak od kilku miesięcy i daję radę. Kwestia przyzwyczajenia. Już nawet nie pamiętam, kiedy kupiłam sobie coś, żeby sprawić sobie jakąś przyjemność

Gość askdladkldkas
ale masz te ziemniaki, ugotuj sobie i jedz, ta dyche trzymaj na czarna godzine, nie masz nic poza tym jakis przypraw, kaszy czego kolwiek?

Gość hgg
a gówno Cie obchodzi panna Tuskówna, kolejna zazdrosna. Zenada polaczkowa

Gość hgjkh
ile placisz za mieszkanie?

Gość załamana ja też
:( skad jestes ?

Gość game off
nagotuj gar zupy- zupy są pożywne i sycące. gar starczy Ci na 3-4 dni

Gość askdladkldkas
ja mieszkam w domu rodzinnym ale tez nie pracuje, eh, w portfelu moze masz pare groszy, dobrze ze mam kochanych rodzicow, ktorzy daja rade

askdladkldkas!!! jestem miło zaskoczona że sie tak martwisz. jednak dobrzy ludzie jeszcze są na tym swiecie:* fcvguojipk- jesli chodzi o kwestie przyzwyczajenia... to jest chore... żyć zeby przeżyć... zero przyjemnosci nic! hgg- weź się nie spinaj....chodziło mi jedynie o to jakie to życie jest cholernie nie sprawiedliwe!!!!! wystarczy mieć dobre nazwisko, znajomosci...... i masz szanse sie wybić z byle gównem! ile jest blogów naprawde zdolnych dziewcząt? ktore mają wiecej do zaoferowania nic tuskówna. no ale widzisz one nigdy sie nie wybiją bo sa szarymi myszkami.

Gość hgg
jakoś milionom ludzi w Polsce się udaje, ale trzeba PRACOWAĆ! A nie narzekac i wylewać żale na forum. A że życie jest niesprawiedliwe to każdy wie i tego zmienić się nie da. Jeszcze Polskę wyzywać od "zjebanych". Za to to już kryminał

nie płacę za mieszkanie bo mieszkam u koleżanki jak piąte koło u wozu. mieszkam w Poznaniu

moge pisać co chce. mam prawo własnego zdania! ok. daj mi pracę to bede PRACOWAĆ moge pracowac jak wół 24h tylko mi ją daj cwaniaku

Gość game off
nie słuchaj tego dupka, gimgówno jeszcze ma wolne i świruje:P a u tej koleżanki do kiedy możesz mieszkać?

Gość askdladkldkas
hmmm niewiele moge przez internet ale krytykowanie siebie nawzajem nic nie da, pomysl to tylko 8 dni, masz te pieniadze nie jestes bez grosza, masz co zjesc, hmmm nie wiem moze masz cos do sprzedania jakis zlom, jakies zloto... jakies puszki?

a Wy gdzie pracujecie? pracujecie w swoim zawodzie? jakie macie zdanie wogóle na temat tego co sie dzieje teraz w Pl?

Gość klartayy
Słuchaj, bez przesady - skoro interesuje cię każda praca, to może w końcu weź dupę w troki i znajdź jakies zajęcie? I nie mów, że nie ma pracy, bo jakoś codziennie ludzie znajdują pracę - lepszą lub gorszą. Nie mieszkasz na pustkowiu przecież.

Gość askdladkldkas
ja niestety uciekam juz, ale jak masz dobra kolezanke to moze ona Ci pomoze, trzymaj sie dziewczyno i bedzie dobrze :)

Gość tezzzz z Ponznia
nieMamWizjiNaLepszeJutro, jakie studia skonczylas? co potrafisz? znasz jezyki obce? (jaki/e?) masz jakies doswiadczenie? chocb praktyki, staze?

Gość 3423423423423
Ja tez jestem z Poznania... W sumie to ciezko tu z pracą, no nie? Jak widze te stawki... np. chcą opiekunki na 8 godzin za 500 zł. A mieszka się tu drogo bardzo

Gość hhhhhujenka
ja mam z 15 zł wypłata w pt, ale za te kase msuze mgr wydrukowac, mam na szczęscie coś w lodówce z domu, ale też sie spłukałam, kup cebulkę do tych ziemniaków i maślankę i jakos przeżyejsz, tez tak żyłam...

A może idź do biedronki kup jakiś sos aspiro i makaron i masz 3 obiady spokojnie. A to koło 5 zł wyjdzie. A jak masz trochę mąki i te ziemniaki to kup kostkę drożdży i upiecz chleb :)