Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

..MaJa..

nocne karmienie

Polecane posty

Witam! mój maluszek mając 3-4 miesiace potrafił przespać całą noc (od 21 do nawet 8) bez budzenia na mleczko. Teraz ma skończone 8 miesięcy i budzi się z każdym dniem coraz wcześniej :/ Zaczynało się od 5 a teraz jest już nawet 3. Próbowałam dać wodę,ale wypije tylko troszke i płacze dalej. Dopiero jak podam mleko to po wypiciu zasypia i śpi aż do 8. A najbardziej dziwi mnie to że jak dostanie o 21 mleczko a nie wypije wszystkiego to próbuje dać mu na spaniu reszte tego mleka ok 23.30 to i tak obudzi się o tej 3-4 :/ (tzn robie mu świeże ale tyle samo ile nie wypił o 21). Jak go oduczyć tego nocnego picia? czy to minie samo?

mój miał dokładnie to samo :) od 4 miesiąca przesypiał całe noce a ok 7 z powrotem budził się na mleko. Przeszło samo jak skończył rok, i zaczął jeść więcej posiłków normalnych i tylko dwa razy mleko w ciągu dnia...

Widocznie maluszek potrzebuje karmien nocnych,moje obie jak juz nie potrzebowaly to przestaly w nocy pic mleczko..wiec ie ma co na sile oduczac,je i rosnie :)

bardzo dziękuje za odp. poczekam jeszcze troche i zobaczymy jak to dalej bedzie. Szczerze mówiąc to już myślałam że coś jest nie tak :/