Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dam przed slubem

Poklocilam sie z chlopakiem! Rozmawialismy na temat naszych przyszlych dzieci

Polecane posty

Gość nie dam przed slubem

Poklocilam sie z chlopakiem! Rozmawialismy na temat naszych przyszlych dzieci Rozmawialismy o dzieciach i ja mu powiedzialam ze jak bysmy mieli corke to chcialabym zeby byla taka jak ja. Cnotliwa az do slubu, on zaczal zartowac ze raczej nie bedzie akceptowac jej chlopakow i takie tam. I tak rozmawialismy i on w zartach powiedzial ze wolalby by jego corka miala dziewczyne i takie tam. Pozniej rozmawialismy na temat homoseksualizmu i powiedzial ze homoseksualizm syna ciezko byloby mu zaakceptowac, dla mnie byloby latwe. I doszlismy do takiego stanu ze ja sie spytalam go co sadzicie o samotnych matkach. Powiedzial ze byly nieodpowiedzialne i ja w koncu powiedzialam ze jakby nasza corka zaszla w ciaze w wieku 18 lat i zostawil ja facet ja bym wystawila jej walizki za drzwi to on powiedzial ze predzej on by mnie sam z domu wyrzucil i sie poklocilismy. Mamy chyba odmienne charaktery.

Gość olmajgad
Porypalo? :o Dziewczyno, to sa tylko luzne gadki, a ty wszystko bierzesz na serio. Nawet nie wiadomo czy bedziecie miec te swoje dzieci, a ty sie juz obrazasz za faceta bo akurat powiedzial, co sobie w danej chwili pomyslal. A do licha nikt nie wie, jaki bedzie za 20 lat. Troche wiecej luzu...

dlaczego ktos usunal mojego posta w ktorym napisalam ze taki temat jest juz zalozoy porzez ta autorke? cos tu nie gra.. ktos chyba kombinuje..