Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zjawaa

Nad kilogramom już podziękujemy -

Polecane posty

Dietka od 00.00/h definitiv...... ! Kto się przyłączy ???? Muszę zrzucic 12 kg bo się zapuściłam kompletnie od zimy. Ja eliminuję największy problem słodyczeee, fast-food. Z resztą nie mam problemu chleba, szynki, mięso, makarony nie jadam prawie nic. Więc będzie w 90% wegetariańsko. Motywujmy się...

Gość sadasdasd
Powodzenia... ja jem co chce i nie tyje:D

no tak ale ja slodkiemu i fast-food musze podiękowac tak dalej byc nie może ja już czuje się bardzo źle. Uwielbiam słodkie, pizzy ale to trzeba robic z umiarem jakies granice muszą byc, a nie codziennie. Ale koniec trzeba sie motywowac lato idzie .....

Idzie całkiem dobrze zero slodyczy . Porcje ograniczone, no na razie bez żadnych przeszkód. Grunt to dobre nastawienie :) W zeszłym roku było super, ze względu na fakt, że jestem wysoka 184cm ważyłam 63 kg i czułam się znakomicie. Ale zawsze jak idzie zima to mi się przytyje a zwłaszcza teraz sobie po folgowałam na maxa ufff kompletnie się zaniedbałam... Depresja, problemy, nerwy i jak tu se radzic...!!! A ja zaraz odreagowuję jedzeniem i to słodkie i fast-food ufff.

w każdym bądź razie jeśli będę maiała jakieś przykre sytuacje, upadki będę się starała wyładowac w inny sposób. Typu posłuchanie muzyki, bieganie, jakieś cwiczenie na rozluźnienie, na mnie dobrze wpływa malowanie w każdym bądź razie, albo kulki chińskie "qi-gong" mi bardzo pomagają zajmuje ręce i wpływają relaksująco fajna sprawa musze powiedzie.