Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Consuela121

Kończe liceum, jest mi smutno:( Pocieszy ktoś?

Polecane posty

Gość Consuela121

Zakończenie dopiero w piatek, a ja już mam łzy w oczach. Niby powinnam się cieszyć, bo 4 miesiące wakacji, teraz jeszcze tylko matura, ale ja się tak bardzo zżyłam z klasą i niektórymi nauczycielami, ze jest mi smutno opuszczać tę szkołę. Kończy się jakiś rozdział..eh...no nic, trzymajcie kciuki za maturę:)

Gość ada 222222
kurde ale mnie wkurzyłas mała suko tym wątkiem. Oj no przykro jej, że szkoła sie kończy. Pewnie będziesz tęsknić za koleżaneczkami co? Oj jak mi cie żal. Tak - najchętniej bym cie uderzyła za ten durny wątek.

Gość Consuela121
ada 222222 : A Ty za co masz wściekliznę ?

Gość niveababy87666
Chcialabym znow konczyc LO to byly dobre czasy. duzo bym teraz zmienila. jestes mloda, ciesz sie zyciem i planuj madrze:) bo uwierz mi, nim sie obejrzysz a bedziesz miala 25 na karku, jak ja:(

Gość tefr/
a ja się cieszę, że szkołę średnią i maturę mam już za sobą, w szkole, do której chodziłem czułem się jak dziadek w przedszkolu :o

Gość Consuela121
Oj, dlaczego jak dziadek:p?

Gość tefr/
żeby nie powiedzieć brzydko, powiem tak bo myślałem dużo bardziej poważnie o życiu niż większość uczniów

Gość dfbvfv
mi też żal trochę, ale zbyt dużo rzeczy mnie wkurwiało żeby móc jeszcze chodzić to jest wg. mnie wejście w dorosłość nie dowód, prawko, a właśnie skończenie szkoły średniej zaczyna się nowy rozdział w życiu