Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abeice

czy można się zakochać będąc już zakochaną w innym?

Polecane posty

Gość abeice

Od jakichś 14 mies. jestem zakochana w K., od prawie 6 mies. nie jesteśmy razem i... dalej go kocham. Nie potrafimy zerwać ze sobą kontaktu, to pewnie też mi nie ułatwia życia. Przez te 6 mies. robiłam wszystko, by o nim zapomnieć- chodziłam na randki, imprezy. Czy możliwe jest, że poznam kogoś, przy kim zapomnę o byłym?

Gość jhjv
jasne, że jest możliwe wszystko zależy od naszej głowy

Gość Adi :*
tak ale na to potrzeba dużo czasu :( miałem podobna sytuację z dziewczyna i trwało to prawie 2 lata :) ale jestem szczęśliwy :)

Gość abeice
Od naszej głowy? Chcę normalności, nowego faceta, a nie oczekiwania, aż były zmądrzeje.

Gość abeice
Przez 2 lata zapominałeś o byłej będąc singlem czy mając już inną?

dobrze myślisz :) jestem chopakiem i wiem coś o tym :P tylko obys jakiegoś sztywnego nie znalazła, bo twoje życie wcale nie będzie ciekawe :) trochę równowagi i będzie ok :)

byłem sam bo cały czas o niej myślałem, a nawet gdybym był to wolałbym sobie coś zrobić niż zdradzić :) :)

Gość abeice
To podeślij mi jakiegoś niesztywnego i nie niezrównoważonego ;]

Gość abeice
Ale to przecież nie byłaby zdrada. Byłeś po rozstaniu, miałes prawo spotykac się z innymi. Mnie zastanawia to, czy mogę poznać innego i zakochiwać się w nim cały czas myśląc o tamtym? Tzn. czy jeden może wyprzeć drugiego, czy muszę poczekać, aż się odkocham.

szczerze to nieznam takiego :P miłość zmienia człowieka, będziesz coś do niego czuła jeszcze kilka lat o ile to miłość, ale już nie tak mocno i wogóle, jesteś kobieta i bardziej zyjesz uczuciami, po prostu będziesz pamiętać. :( a nowa miłość lepsza powinna tą starą zniszczyć :):)