Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

supelek

pomocy

Polecane posty

supelek Przepraszam, ze prosze kogokolwiek o pomoc finansowa, ale juz w tej chwili nie widze innego wyjscia. Mieszkam z 85 letnia tesciowa(chora na cukrzyce, serce i pluca) majaca emeryture w wysokosci 1100zl. Ja mam 56 lat i zadnych perspektyw na zatrudnienie(nawet w U.Pracy maja oferty dla niepelnosprawnych lub mlodych). Maz moj od 3-ch miesiecy po dlugim poszukiwaniu pracuje zarabiajac 700zl.(1\2 etatu). Ma 60 lat i tez mu bylo cokolwiek znalezc. W zwiazku z dlugotrwalym bezrobociem i wiazacym sie z tym brakiem pieniedzy mamy spore zadluzenie w administracji. Do tej pory jakos sobie radzilismy. Rozlozyli nam to na raty, ktore wynosily 2000zl. plus czysz 800zl. Splacalismy tyle na ile bylo nas stac.Po 1700, 1200, 600 itp.).Poniewaz rozlozono nam to tylko na pol roku dostalam zawiadomienie ze nie wywiazalam sie ze splaty i w przeciagu miesiaca musze splacic calosc.(9000zl.). Dostalismy takie powiadomienie na " Zamiar wypowiedzenia umowy najmu bez prawa odwolania" Blagam jezeli ktos to czyta prosze o jakakolwiek pomoc. Nie jestesmy juz w stanie dluzej tak funkcjonowac. Sam czynsz jest dla nas wysoki ale realny do placenia, natomiast z ratami nie dajemy sobie rady, a administracja nie chce umorzyc nawet czesci zadluzenia. Jeszcze raz prosze o pomoc. Zaznaczam, ze nie jestesmy rodzina patologiczna (co mozna sprawdzic) i naprawde chcemy pozbyc sie tego dlugu. Jeszcze raz bardzo prosze o pomoc, bo dluzej chyba tego nie wytrzymam.

Mieszkam na Mokotowie, niedaleko Metra Wilanowska. A do "wszystkich " nie kazdy jest oszustem. Wszystko zawsze mozna sprawdzic. Wszystko jest do wgladu

Zarty troche nie w porzadku. Nie mam na nie ochoty. Tylkiem zarabiac nie bede. Jezeli chodzi o nr. konta to go po prostu nie mam. Po co, skoro nie mam dochodow.

Widze, ze masz racje. Myslalam, ze to forum jest bardziej powazne. Ale tu tylko albo zboczency, albo ludzie mlodzi nie wiedzacy co to bieda, brak pracy i zadnych perspektyw. Zadnej konkretnej rady, pomocy. A do Mc Donalda nie moge isc, poniewaz raz, ze opiekuje sie tesciowa(85lat)ktora czesto zapada na spiaczke cukrzycowa, dwa nie wystoje tylu godzin na nogach(kregoslup)wiek robi swoje, a ile Ty dziecko wydajesz na swoje utrzymanie. Sprobuj sie utrzymac tak jak niektorzy za 30-40 zl, ktore zostaja Ci po oplaceniu nie wszystkich oplat (wez pod uwage leki).

W formie finansowej (moge podac konto administracji) lub pracy zebym mogla splacic dlug a do splaty jak pisalam mam 1 miesiac, wiec nawet jak znajde prace to i tak tego nie splace.

Gość supeIek
jestem tam wygolona na zero napalony facecie

Skonczmy juz te gluie podteksty. Jestes zwyklym swirem i nie sadze zebys mial 40 lat, bo zachowanie gowniarskie. Szkoda czasu.