Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 530123

Matka gnębi mnie za to, że zmieniam studia.

Polecane posty

Gość 530123

Ech... Muszę się komuś wyżalić. Jestem na pierwszym roku studiów, postanowiłam je przerwać i zacząć zupełnie inny kierunek. Powód? Męczę się, to nie dla mnie, po prostu. Chcę robić w życiu coś zupełnie innego. Plan jest taki, że idę teraz do pracy, w październiku zaczynam studium i pracuję dalej, a gdy uzbieram na czesne - startuję dodatkowo na prywatną uczelnię (po skończeniu studium oczywiście :) ). Gdy powiadomiłam rodziców o tym, rozpętali piekło. Że zmarnowali na mnie pieniądze przez ten rok, że jestem gówniarz, niewdzięcznica, najpewniej zajdę w ciążę, nie będę miała żadnej szkoły i moje życie legnie w gruzach. Dziś rano rozmawiałam z matką. Miała wąty dosłownie o wszystko... Przez noc nie znalazłam pracy, zepsuł mi się telefon (naprawiał mi narzeczony - z początku myśleliśmy że to digitizer, ale podczas wymiany okazało się, że płyta główna, więc skandal, że nie dałam od razu do serwisu na diagnozę ( 5 dych) tylko próbowaliśmy sami i pieniądze w błoto (digit. 2 dychy)... Ciągle robi mi wyrzuty, jaka to ja nieznośna jestem, rozpieszczona i tak dalej... A ja chcę tylko uczyć się i robić w życiu to, co mnie naprawdę interesuje! I naprawdę, zapracuję na to sama. Nie musi mi dokładać. Ale do niej nie dociera... pomóżcie...

Gość 530123
Z medycyny na kulturoznastwo

Gość 530123
Z polonistyki na informatykę. Duży przeskok, owszem :D Ale filologia to był bardzo duży błąd...

Gość to teraz nam powiedz
Jakie studia rzucilas i jaki kierunek chcesz rozpoczac???

W takim razie uważam że to zamiana na lepsze :) nie sluchaj mamy tylko zmieniaj, a hałasem sie nie przejmuj, przejdzie im

Gość 530123
Podszyw, spadaj. Nie jestem na żadnej medycynie.

Gość 530123
Laura, tak właśnie robię :) Problem w tym, że to mnie bardzo boli i trudno wytrzymać.

Gość 530123
Sory ale ktos się podszywa :-/ Medycyna jest ciężka, naprawdę. Chłopak zaraził mnie pasją do kulturoznastwa i chcę się tego uczyć.

Skoro podszyw nie odpuszcza, to ja sie zaloguję. :P I co teraz zrobisz? ;)

Niestety podszywie, ale mój chłopak też jest ścisłowcem ;)

Gość 530123
wole kulturoznawstwo :) bo latwiejsze no i bede miała czas obciągać mojemu chłopakowi, bo mnien nauki bedzie co nie :P :P :P Tylko zeby mnie nie zostawil :( bo wtedy znowu wroce na medycyne .. :(

Gość 530123
Analnie bym znim sprobowała, ale sie wstydze, a on bardzo tego pragnie... i co ja mam teraz zrobic :(