Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiiibezrobotnaiiii

witajcie w poniedziałek....

Polecane posty

Jak wam mija dzień? Już w pracy pewnie jesteście i zarabiacie na chleb swój codzienny - chyba że macie urlop a ja czekam wiecie aż WSTRETNE I ZAPOCONE babska z poczty przyniosą mi moją paczkę i wtedy... zastanowię się co dalej robić. Zapocone zera - cale życie latają jak w tych czekoladach, a po co? A tej rodziny też nie pochwalam - po co chcieli mieszkać w KEW? I tak ich wiecie powaliło DOKŁADNIE tę rodzinę, że się tu znalazłam. BO W SUMIE tu wcale nie chodziło o KEW tylko o tę okolicę - ze w sumie NIKOGO tu nie powinno być i że nadaje się to wszystko do tego żeby rozwalić pocztę polską wiecie. Bo pocztę mieliście zawsze i tak byliście w USA. I chyba te krzyże z 3 skrzydłami byly zawsze , ale one leciały inaczej - i dopiero Dzienniczek siostry Faustyny spowodowodał, ze wiele tam rzeczy można było wpisać nieco innych bo chyba do tego momentu nic tylko z rodowodu św. Elzbiety wpisywali upadki Chrystusa pod krzyżem i wiecie Niemcy nie wiedzieli jak to leci i zrobili tu w tej okolicy atak na pocztę - co oni to mają w tej poczcie wpisane. I wiecie no to to jeszcze miało sens. CHOCIAŻ? jak to wpisywali? No ale z drogi krzyżowej 3 upadki i robili linię wiecie. No ale to takie wszystko bylo. Ale tym krzyżem byli w USA. Tego Niemcy nie rozumieli i zrobili takie coś. A ja mam SWÓJ krzyż z 3 skrzydłami od dziecka i ja powinnam być zapytana czy chcę pracować na poczcie - taka rodzina, że pożal sie Boże i tyle. Ja mam z rodziny swojej , o ten krzyż były ciężkie walki w Anglii też - co ta prababcia moja w Anglii robiła z tym krzyzem to pojęcia nie mam. Jak już to wyjazd do USA i praca na poczcie tam. Kurde - wzięła tę babcię, żeby karierę zrobić, ale dupska nie ruszyła i tyle. I było, że Polska jest taka, ze fruwać trzeba i tak się zrobił ten krzyż z 3 skrzydłami - to o to chodziło, że ptaki mają 1 skrzydło, owady 2, a w Polsce to 3 skrzydła - takie panstwo. I słuchajcie dużo racji choć te upadki no jednak wstał ten Pan Jezus, no to jedynie, ze rozwalił się pod wami i tyle :( No i pózniej byl Dzienniczek i to zamieli, a co w środku? i tyle :(

Wiecie i ta prababcia moja to NIBY była rozwinięta, ale w którym miejscu jak ani dziecka swojego nie miala. I nikt nie wiedział o co chodzi. A to oczywiście ta wasza służba i krzyż rodowodowy na 3 skrzydła żeby mieli USA. Prababcia była z Gdańska i była POLKĄ. Była 100% Polką - ale osiąg miała w życiu. A reszty w ogóle nie było. TAKA DUMNA I BLADA że coś strasznego. I jak się to ośmieliła wziąć dziecko NA KARIERĘ. Też to takie było jak ta rodzina i tyle. I tak chciała ONA IŚĆ DO BANKU - ta prababcia. W ANGLII!!!! Taka durna pała i tyle :( Z tego Gdańska to ona była NIEDOROZWINIĘTA UMYSŁOWO, ale byla najmądrzejsza na świecie bo miała ten krzyż i tyle. I trzymała z tą służbą. No wiecie co... a jak ona miała ten krzyż to już będę wnikać i wiecie tego nie było. Ta moja babcia z księżyca sie wzieła i tyle :(

wiecie chyba o to chodziło, ze już był Dzienniczek wszystko pomieszali a ona miała 3 upadki Chrystusa pod krzyżem. Coś tam takiego. Albo nie - właśnie tak miała mieć i mogłaby być w tej Anglii a ona z tego nawet tam nie mogła być za bardzo bo to zmienili, żeby nie stać o Polskę. I Polskę miała z Gdańska i nie musiała i tak mogła byc dla tej służby w Londynie - co to ta Polska i to tak zmienili bo ta Faustyna niczego nie tłumaczyła. No i wiecie ona mówiła to tej babci , że ma ten krzyż, ale powiem wam to mówili, że ona wzięła dziecko NA BANK w Anglii żeby iśc do banku dzieckiem. Czy to było możliwe? Nie. ALE SŁUZBA miała bank z tej adopcji. Z niej. I tak mogła być. I ten krzyż i Dzienniczek i tak se tam żyli i to była ich mądrość. W koncu cała Anglię okradli, ja do dziś ani grosza. Idzcie i se dajcie siana - gdzie tam chcecie :( i tyle :(

aaaa nie wiecie miała zmieniony krzyż z Dzienniczka i nic tylko Brygidę miała w środku pomiędzy dwoma ramionami z Dzienniczka no i wiecie z brygidkami, z tą służbą i to wiedzieli w szkole i znali takiego księdza, ze miały być 3 upadki i to wszystko nie ma sensu. Ta babcia uważali, że stoi o ten krzyż i co jeszcze? A tam powinny być 3 upadki, że miala się matce nie dać - 3 upadki i była Polska - nie rozumieli jak ale tak pasowało a reszta to już w ogole... takie cos i tyle :(

Wiecie to była ANTYPATRIOTKA ta matka tej babci - prababcia??? Babcia też ma swoich rodziców wiec trudno powiedzieć czy to jej matka była, prababcia i tyle. No tam tyle ile i koniec. A ten ksiądz to na tę babcię, ze miały 3 upadki być i cała służba do wyrzucenia - co oni wszyscy robią tam. I tak wszyscy go popierali i wiedzial o krzyżu św. Andrzeja ale nie chciał powiedzieć nic więcej. I czemu to się tak skończyło? Bo chciał mieć dziecko. Po prostu chciał mieć dziecko. Ksiądz katolicki z Irlandii. I co dalej?

No i tak też nie był patriotyczny ten ksiądz. Tylko znał sie na Polsce - no lepiej niż matka babci - trudno nazwać ją prababcią - takie coś. I wiecie i tak Była z Gdańska, krzyz to na znajomości. Takie cos. Przenieśliby sie do USA i też by było wszystko Ok. Tam musieli siedzieć? Jak Bona i Mengele na wsi. A tu wiecie na tę Bonę i Victorię to mi mieli powiedzieć zrób sie królową Sabą. I nikt mi sie nie da bo miałam na to szanse. Ciągle tu ktoś przychodził i mówił proroctwa i bym sie zrobiła mądrą królową Sabą i bym je ograla, ale ...jeszcze mi nie biło na łeb. Ale mogło mi bić tylko miałam wiedzieć, że w sumie ...siedzę w pierdlu królowej Bony i królowej Victorii. Bo wiecie czemu nie chcę sie poddać i isc do pracy. BO NIE MUSZĘ. Bo całe życie siedziałam w pierdlu i starczy. Gomułkę ograłam i co. GOMUŁKA - szatan -miał więcej wartości od was. Gomulka i tyle :(

Widzicie jak w ANglii zrobicie się od sw. Brygidy to jesteście KRÓLOWĄ ANGLII. taką miałam prababcię - przyszywaną. KRÓLOWĄ ANGLII. I tu na poczcie wiecie te baby powinny dojeżdżać, a one są stad i mają te pracę powieszoną BEZ MAJTEK nauczycielką matmy na emeryturze wiecie - była pracownicą banku. Przez to tu są banki - 2 banki już mają na tej poczcie. Tak przyszły - może kiedyś banki będa na poczcie. Może takie były rozmowy, że bank powinien być na poczcie bo jak mieć państwo? i tyle. Kto tu ma krzyż rodowodowy - i to 3 skrzydła. Jedne Niemcy i tyle. Ja jestem Polką. Powiedzmy, że z prababci z tego krzyża i tej chaji w Anglii. Tak mnie nikt nie chciał bo nie wiadomo było co sie z nią stało, poleciał krzyż - spierdalaj ruska szmato - tak było. No wiecie... i tyle :(

Gość Barbaro!
🖐️ miłego dnia!

I tak wiecie ta moja matka NIEZLE w tym Londynie oszala z tej św. brygidy szwedzkiej wiecie i tak dalej. NIEZLE OSZALALA. I powiesila sie na krowim lancuchu, zeby w Anglii zwierzeta nie poszly. I miala racje - nie poszly wcale. i wiecie powiem wam, ze to jest taka historia, ze jak masz Brygide to cie z brygidek powinni odeslac NIESTETY. Bo nic tylko wiecie brygidki wykonczyly te Brygide. Moim zdaniem i tyle :( I za ten koniec jej nazwa ich. I DLATEGO wszyscy na te matke, ze ona nie miala tam chodzic. Jak ona zle zrobila ze tam poszla. NO TO JESZCZE CZEMU. I nawet by im racje przyznala. A tak? I tyle :(

Wiecie ona i tak by się powiesiła ta nauczycielka i wszystko zwalono na mnie. To już chyba wtedy musiałam być po tym incydencie, że zapomniałam raz wiecie w 1 klasie podstawowki majtek ubrać do szkoły. I taka byłam,że powiedzialam to krolowej Wiktorii, że kurde jak mi ubierała rajstopy że ja majtek nie mialam i sie darłam, ze sie sama będę ubierać i ona poszła i powiedziała to wszystkim, że jestem niemoralna i tyle. a ja miałam takie długie koszulki - takie halki jakby i to zapomniała mi podać majtki i tyle. No i raz tak poszłam wiecie i ta wariatka całej wsi to powiedziała, ze nie przyuważyłam że te rajstopy ubieram - rajtuzy i zapomniałam majtek. No i nakrzyczałam na nią i ona poszła i całej wsi to powiedziała i od tego momentu mam tu najgorszą opinię. I powiesiła się nauczycielka na przerwie moja matmy w 3 klasie SP i ściągnęła majtki i to był dowód ,że wszystko moja wina. Widzieliście kiedyś coś takiego? I tyle :( I tak nie mam pracy na poczcie. A reszta? Bo poczta to 1 sprawa a reszta? :(

No miłego dnia, miłego dnia , a co ja mam jeść. Ta paczka miała być przed świętami i wiecie na te baby trzeba mieć krzyż sw. Andrzeja i krzyz rodowodowy z 3 skrzydlami 3 upadki chrystusa - jak one to mają panstwo. to jest POCZTA POLSKA - banki mają tam - jak to mają to państwo? Ja sie nie dam. Leczcie się na łeb i tyle :( 😡 NO wiecie ja aż tak państwa nie mam - ta moja paczka aż taka nie jest. Ale JESZCZE NA TAKIEJ POCZCIE z takimi jak one to tak sie pracuje - Chrystus upadający 3 razy pod krzyżem i NIE WSTAJĄCY. I wiecie JAK SIĘ TU Z TEJ POCZTY CHOLERNEJ WYNIEŚĆ. Dlatego nikt nie przyszedł. I wiecie one tu 7 godzin pracy, do domu - a jak siedzą dłużej to po co? A reszta? i tyle :(

I powiem wam tak skończylam Z WOLI BOGA w tym domu napuszczonym na Anglię przez Niemców rodowodowem od 1 meczeników i ta poczta ma takie samo napuszczenie DLATEGO NALEŻAŁO WYBUDOWAĆ czy przeznaczyć inny budynek na pocztę i skończyć z tym budynkiem. W ZASADZIE ten budynek powinien być do sprzedania - to jest zabytek - ale do sprzedania i np. ja go powinnam mieć prawo pierwokupu. Z tego domu. Takie jest napuszczenie rodowodem. Przez to CAŁA TA MIEJSCOWOŚĆ jest walnięta, wszyscy sa niemcami i tak dalej. I już była historia, ze tę moją ulicę należało wyburzyć. I zobaczcie to jest POLSKA - ulice wyburzyć, ale poczty przenieść NIE - i tyle. I wiecie jak ta Bona i Mengele mieliby pracę u wilków bez poczty tu z napuszczeniem - bo tak sobie polecą BO MOGĄ W SUMIE no ale wiecie - to mieli to wiedzieć i po co im dzieci? I tyle. Swoje - bo ja biologiczne dziecko, ale to jest tak napuszczane, ze z całości nic nie wynika. No i co? Od siebie mieli pracę u wilków? na 5 minut!!! tak jak ja z 2 rodowodami na szkołe w KAŻDEJ SZKOLE!!! To samo wiecie. A najmądrzejsi na świecie. A ci ludzie tu to jest banda wariatów przez całość. i tyle. Ale widzicie - budynek poczty przenieść nie - całą ulicę wyburzyć. I przez ja taka też jestem walnięta bo zmiana nazwy ulicy żeby nie wyburzać, a numer domu - system matematyczny. Bo pisałam że tu jest rodowod napuszczony i system matematyczny i tym systemem mieli iść ludzie pracować na poczcie bo Niemcy uważali, że TAKA MIAŁA BYĆ POCZTA i wiecie tego nie umieli tu ludzie skapować. I tak chcieli pocztę przejąć w Polsce - nie takie krzyże tylko systemy matematyczne miały być i tak chcieli pocztę mieć i tak kombinowali żeby to OGRAĆ i tyle :(

Tutaj problem wiecie jest taki, że ci ludzie mieli rozumieć systemy matematyczne i sie nie dać. A KIM ONI BYLI? I tak walczyli Ślązaki na Śląsku - ulicami - no to ulicę zmienili. No ale wiecie - to wszystko bez sensu było. Tu był rodowod od 1 męczenników - ale to było po cichu. I tylko było,że nie pasuje tu praca na poczcie. Z tego domu nie pasuje. DLACZEGO. Powinna. I zobaczcie bo tak mogę kupić sobie dom w Polsce - to bylo napuszczone wiecie i napuszczona była poczta. No i tylko trzeba był mieć system matematyczny - mieć go tu i iśc na pocztę. Tak było za Niemca. A stały adres to nie był żaden - to był dom czynszowy - stały adres był gdzieś tam - to był dom na pocztę i tyle. Dla pracowników poczty i tyle. A jak ktoś tego nie rozumiał to w ogóle był głupi. I taki sam rodowod od pierwszych męczenników miał książe Karol tutaj na zamku bo wiecie tu było pełno ludzi i istnieje tylko on. Nikt wiecej. Dobry książę i tak dalej. I tyle. I co? A ja mam zycie zniszczone całe przez systemy matematyczne - zobaczcie ich nawet nie ma na tej paczce - a powinny być. I ta moja matka to nawet nie jest ofiara tych pieniędzy bo mam je i jeszcze wiecie... choć nic jej nie powiem - wartości tam jakieś mi przekazała i tyle z ta paczką. INFORMACJE pewne o Polsce też. Ale w sumie jest to ofiara systemów liczbowych i tyle :(

Wiecie może tego nie rozumiecie, a może kapujecie - to jest historia ok 100 lat temu. Ludzie - no jedni chcieli, ale OGÓLNIE nie chcieli wiecie tu poczty i to pracy na poczcie na takich zasadach jak wam napisałam. Ja tylko się zastanawiam kto to wymyślił. Jakiś Niemiec z rodowodem. I tak tym systemem matematycznym wiecie mieli stać o Gdańsk i tylko tyle. O GDAŃSK. Ale jak? I mówili że o włosy Indian i tak mogło być KEW tutaj wiecie. No i to wam piszę, żebyście wiedzieli jakie macie szanse na książki niemieckie w Polsce - takie jak ci ludzie na to, żeby być KIM W SUMIE - ta moja rodzina tu na tej poczcie - KIM ONI MIELI BYĆ? i chyba nawet byle kto CHCIAŁBY tu na tej poczcie pracować, ale wiecie taka kurwa niemiecka. No to musiałby mieć rodowod. I mówili żadna kurwa tylko rodowod jest i tu i na poczcie i po co jeszcze. Od pierwszych męczenników - Polaki. I CZEMU NIE? I za to była 2 wojna światowa bo to jest okolica, że tu są legendy na państwo. I tu jest odcinek - i miejsce gdzie zabito Kevina. Bo czemu Irlandia w tym wszystkim. Z KEVINa - z takiego raka co chodził i tu w Polsce i w Irlandii. Tak są Poniatowscy wiecie. I chyba bylo, ze na poczcie pracowali nic tylko z krzyżem rodowodowym Kevina Poniatowskiego i poczta była TAK POLSKA i te baby mogą tu być BEZE MNIE tylko z takim krzyżem w sumie i tak sa Polki. I brygidki - stąd mają wartość - narodzenie dziecka. No to to jeszcze można choć nie tak to miało być. A pracę mają bo raz majtek nie ubrałam i królowa Wiktoria wszystkim powiedziała jaka jestem zboczona i nienormalna. A czemu ich nie ubrałam? A bo ciągle tylko rajtuzy i rajtuzy i w koncu raz w życiu zapomniałam majtek, ale RAJTUZ NIE i tyle. Taka historia. I juz ubrałam te rajtuzy wiecie i tak czułam, że chyba zapomnialam majtek ale juz miałam wszystkiego dosyć bo to tak ciężko było ubrać te rajtuzy - nie wiem czemu :( i tyle :( Wielki problem rajtuzy ubrać dziecku i tyle. I to wszystko :(

Wiecie i tak tu było tornado w 2008 bo to jest takie Westerplatte. Tu niczego nie mialo byc. niemcy sie pobudowali - pałac wybudowali. I wiecie była wojna, książę uciekl i powiem wam - marnie skończył , też wariat bo rodowod cały rozwalony - na Anglię rodowod, na rodzinę królewską w Anglii żeby się tych szmacisk pozbyć i tyle. I tak tu były kontakty z Anglią - ogrodnictwo tak tu było NA KEW wiecie - na królewskie ogrody botaniczne ogrodnictwo z okolicy i mój pradziadek tam - BEZ NASION wiecie. No cóz... takie to są Niemcy do dziś. Choc dziś to już dziady też i tyle. I tak widzicie doszło do KOLEJNEJ wojny. No nie do końca tak. Ale coś tam w tym też było. Rodowod od pierwszych męczenników. A mnie tu szatan porwał w 2008 roku i za to sie nie dam. Za rodowod - no nie dokładnie ten co miałam - dopiero dziś wiem JAK ON MIAŁ WYGLĄDAĆ ten rodowod - co to miało byc - miał prowadzic mnie do Gdańska, krzyża św. Andrzeja, figury, do róznych rzeczy, ale teraz to bez znaczenia. Ja idę na rentę bo juz nie mogę. Wiecie jak mogłam być przyjęta do Piłsudskiego? Z KSERÓWEK róznych wierszy angielskich - jakbym stała o KSERÓWKI. Taka była ta Lilith. A główna co? Co głowna robiła? I tyle. Bo to nie była główna dyrektorka , która mnie przyjmowala. A w zasadzie czemu nie? i tyle :( 😡😡😡

Gość sister of mercy/////
Owieczko,moge ci przesłąć pare groszy

Jeszcze wam napiszę, ze z tej historii wiecie to powiem wam jest taki moral że no w sumie jaki i tyle. W SUMIE JAKI? I koniec :( No dla mnie żaden. Że polska szkoła jest chora umysłowa, a Niemców w Polsce nikt nie chciał i pasuje żeby ksiazki niemieckie za moje złe zachowanie POCZTA POLSKA wam załatwiła. Niech wam załatwią. Ale tylko osoby, ze mają krzyże rodowodowe z 3 skrzydłami bo inaczej was Niemcy zgnoją a tak nie. I powinna byc to osoba z krzyżem św. Andrzeja i 3 upadki Chrystusa na belce. tak powinno być. Bez Dzienniczka bo Dzienniczkiem jest cały Śląsk zajechany i górą służba liturgiczna za obraz nie wiadomo czyj a pózniej brygidek i tyle :(

Gość AGNIESZKA SMIESZKA!!!!!!!!!!!
GDZIE MOJE PIENIĄDZE!!!

Nie no Bona i Mengele mi muszą płacić - co najmniej 10 tys. mi muszą zapłacic i z tego dalej kasować bo tak nic nie zarobia bo nie mają matmy. Tak sie przyssali do mnie - ten brat też wiecie. I oni w ogóle zrobili żle że sie na tej poczcie nie znali bo to trzeba wiedzieć i wtedy nie trzeba budowac tylko można KUPIĆ dom. Na szczęscie nie znają się na systemie matematycznym i jak chcą mieć dom nie tam gdzie ja z królową Wiktorią (2 mężów i 1 dziecko) to sobie muszą wiecie ZNOWU WYBUDOWAĆ ale co to dla nich. I wiecie no co jeszcze? To chyba tyle. Bo wiecie pracowac, chorować, budować, jeżdzić na wycieczki, dziadkiem być. Ło kurde - nieżli jesteście. Jedynie, ze siostry nie żyją, zakład popełnił samobójstwo, oni bez ślubu - ale co to tam - do kościoła chodzą - nieżle jesteście. I tak w tej waszej chorej umysłowo szkole siedziałam. W SUMIE tylko tak i tyle :(

a czy oni napewno ci zapłacą?

Pieniądze miałaś zostawione w skrzynce na korespondencję w twoim ogrodnictwie i tyle. W pracy twego życia, a teraz zostaje ci samobójstwo bo ja jestem TAKA i koniec. BO MAM JĘZYK POLSKI i tyle. BO MAM TEN JĘZYK i nic mi Śmieszka nie zrobi. No nie dostałam pracy na poczcie - nie było szans na to. Ale wiecie taka poczta - WSTYD by im było - ta poczta tu powinna BŁYSZCZEĆ i tyle. Urząd może byc zdechły, ale poczta IDEALNA i tyle. A w urzędzie gminy - dział ewidencji ludności mi zostaje - że ŻYJĄ ludzie i ja też. Ile ludzi gdzie - ile się wprowadziło, wyprowadziło - takie coś. Meldunki to oddzielnie, numery - takie coś. Dział ewidencji ludności i szkoły nie ma dla mnie - taka nauczycielka - wszystko grało i z kserówek wierszy mogłam być przejęta na stale. Bo o co mi chodzi? One mi namotały w głowie w tej pierwszej szkole i tak gdybym miała stała umowę o pracę to ja bym sie BYLE GDZIE WYNIOSŁA a tak? Jak? i tyle :( Zostawała mi literka, cyferka i dalsza bida dalej gdzieś. I DLATEGO mieli dokładnie wiedzieć co robią. A ona mnie przyjmowała - ta matka 4 dzieci kierując się NIENAWIŚCIĄ do biologa. Ona miała mnie przyjąć jako filologa. Ale nie należała mi się stała praca. A CZEMU? A CZEMU? JEJ ZDANIEM. A czemu mi sie nie należała. Ona miała powiedzieć MOŻE SIĘ PANI NALEŻY STAŁA PRACA i niech się pani gdzie indziej pyta bo ja jej pani nie dam. I wiecie - a jak nie masz stałej umowy o pracę w szkole to jak sie wynieść gdzie indziej? I dlatego dla tej kobiety nie BO TYM BARDZIEJ SKIEROWANIE NA STUDIA i mam se robić CO CHCE. tyle. I nic do niej nie mam. A tak? I koniec :(

Wiesz ja mam rentę na poczcie ja sie szatanom nie dam i tyle. I wiecie w tym Piłsudskim też nie JA POTRZEBOWAŁAM??? skierowania na studia anglistyczne 12 lat temu. A ona od razu że czy zostaję na uczelni i zamiast dać mi skierowanie wiecie na anglistykę i SOBIE PŁAC - takie coś - to ona słuchajcie CZY PANI ZOSTAJE NA UCZELNI? I w sumie - takie były oczekiwania tej dyrekcji.A moje? Czy mi się oplacą 3 lata angielskiego lepiej czy doktorat z bioli? Co byście zrobili na moim miejscu. Żadnej innej pracy nie dostałam. Nie mogła mi dać stałej umowy i radzić szukanie z tego pracy wyżej gdzies? I wiecie doktorat mogłam rozpocząc - w SP uczyłam i STAŁA UMOWĄ szukać czegoś. A tak? I to był rok 2000 zakładałam że doktorat za 4 lata skończę. Widzicie co sie stało. Te dyry się powiesiły na emeryturze. Przeze mnie sie dowiem. JAK? Po co mnie w ogóle przyjęły. Glupie małpy. A ja byłam cała nienormalna i ciekawe czemu. Z UKRADZIONEJ RENTY I EMERYTURY bo tak jakby mnie coś nie wiem - no to strasznie to przeżyłam i tak dalej. Jakby coś połowę mnie odgryzło czy coś takiego. KOSZMAR :(

Jaka jest prawda o całości. Ja się miałam sama w 2000 roku IDEALNIE znać na Piłsudskim i pisać na te dyre w Piłsudskim do kuratorium CO JA MAM ROBIĆ z umową na rok? Bo jeszcze zostawało zatrudnić mnie i nie dać mi umowy. Po prostu umowa, a podpisać ją na końcu roku. Albo 1 września i jakoś tak pociągnąć wiecie - a nie wiem... pociągnąć GDAŃSKIEM tę umowę i miała mi powiedzieć , że mam stać o obronę Westerplatte bo NIC DALEJ MI NIE BĘDZIE PASOWAŁO. I tyle. Nic dalej. I koniec. I coś dać na ten temat. Ja znałam wiersz Kiedy się wypełniły dni - ale to nie pasuje. I wiecie CHOCIAŻ TYLE i ta baba może być. A tak nie moze - wiecie ten wiersz KIEDY SIE WYPEŁNIŁY DNI I PRZYSZŁO ZGINĄĆ LATEM PROSTO DO NIEBA 4 szli zolnierze z Westerplatte i miała mi powiedzieć, ze tak mam stać bo budynek był do wyburzenia a ja nie wiadomo czy z takiego samego adresu nie jestem. I wszystko gra. Dalej stała umowa o pracę. Bo ona we mnie kserami wierszy - a ja w nią - że miałam stać o Westerplatte i 1 września 1939 roku i tyle. I z tą datą umowa o pracę i wystarczyło że ona tak stała i calość mogło być. A inaczej przy braku ogranego Gomułki sprzątaczka miała być w gabinecie w momencie podpisywania umowy o pracę. I koniec. Bo tak to co? Co ja miałam robić dalej? i to moja wina? Chyba was posrało i tyle. To jest od GOMUŁKI, ze ja po Piłsudskim w KATOWICACH!!!! nie mam stałej pracy. OD GOMUŁKI - i powiedziałyby mi to sprzątaczki tam i też by miały rację, że takie życie mam. A TAK? Bo Westerplatte to jest POCZTA POLSKA i krzyże rodowodwe na 3 skrzydła. MAJĄ? i tyle. To sie okaze. Mają rodowody i krzyze rodowodowe , ale z 3 skrzydłami? I tyle :(

dlaczego dostajesz rentę w wieku 37 lat?

Wiecie w końcu urząd miasta się ulicą do wyburzenia powiesił. Co ja tam robiłam i mogłam byc i wróciłam tam POWSTANIEM WARSZAWSKIM!!!! Czujecie to? Bo i moja ulica i ten budynek były do wyburzenia. Bo jak już to mogłam wrócić obroną Westerplatte i tyle. No i w sumie mogłam bo miałam krzyż rodowodowy z 3 skrzydłami i tak nie umiałam stac o Niemcow i tak tam jestem i w sumie - bo o co chodzi - KOLEŻANKA BOGUSI - wtedy bo ona zginęła PRZERAŻAJĄCO - zniknięcie po powieszeniu - a ja z nia nie umiałam trzymać. Dlaczego? Bo miała krzyż rodowodowy i o niego stała wiecie - na Szwecję a ja miałam z 3 skrzydłami i tak rozumiałabym że tam sie stoi o obronę Westerplatte i wiecie jestem jej koleżanką a tak? Nie umiałam i tyle. I ona się powiesiła za jakiś czas - to wiedziała ta Alakok co też sie powiesiła i męza i dzieci popowieszała z Kevina i całą firmę transportową męza - wszystkich bo co? i koniec. I rektor UCZELNI musiał się powiesić przez zniknięcie bogusi - córki Merkel. I jeszcze jej facet sie powiesił czy tam mąż. Bo czemu ja nie stałam o te Bogusię. Bo miała krzyż na Szwecję i nie umiałam :(

dlaczego nie odpowiesz na moje pytanie?

Niczego nie DOSTAJĘ. ja mam pieniądze po matce. Ja cię nie obżeram i spieprzaj. to są pieniądze z Anglii i koniec za to,ze mają nasrane w głowach. WSZYSCY i tyle :( I to wszystko. A także za to że takie zycie w Polsce miałam w szkole miałam i tyle :( Za wszystko. A renta wiesz - ja sobie mogę w prywate iść i tak zamierzam ale muszę mieć z czego żyć. Przykro mi bardzo - po to mam rentę, jest moja i tyle. A co będę robić? Moja sprawa. Na pewno nie pójdę rośliną do banku i tyle. Nie martw sie i tu tez potępiam dyrektorkę szkoły wiecie w s. józefie - roślinę gdybym miała to dawno w banku jestem a nie w jej pierdolniętej w łeb szkole i taki numer to w prywatnej, ale wiecie - wszyscy nierówno pod sufitem i taki koniec mój. Ta renta to to jest MOJA KLĘSKA - KLĘSKA ZDROWEGO ROZSĄDKU człowieku. Bo co myślę o tej rencie. JEST TO KLĘSKA ZDROWEGO ROZSĄDKU mojego i klęska,ze tylko bank się liczy bo wiecie no kredyty miałam brać, operować kontem. NIe umiałam. I tak przepadłam - ale literkę, cyferkę miałam i stała praca się należała. Bo czemu nie korzystałam z bankow, nie operowałam cyframi, kontami BO NIE MIAŁAM STAŁEJ PRACY i byłam osobą uczącą sie i tyle - pracującą i uczącą sie :(

mam nadzieje, że odpowiedziałam na twoje pytanie.Jeszcze w liceum sie uczyłam w polsce i miałam siostry co mi matmę ukradły. TAKIE COŚ to było. I CO JA MIAŁAM ŻREĆ W ŻYCIU? Skąd miałam literkę i cyferkę nie wiem i tyle. Miałam i koniec. I zawsze se tak będę stać BO TAKA JESTEM. Dlatego taka krzywda i koniec. KRZYWDA LUDZKA , moja :(

owieczka,jeste sbardzo inteligentna:D

Zobaczcie - to jest DO DZIŚ budynek poczty polskiej w Gdańsku? Co o tym sądzicie? Co - oni SKAPITULOWALI bo Niemcy tak sie zabrali za nich? Wam chyba bije na łeb. Moim zdaniem popełnili zbiorowe samobojstwo i po nich bo nie chcieli dać krzyży rodowodych. Chcieli się bić szczotami - Niemcy ich wyśmiali. Budynek i tak był ich. Jedynie, że mieli te krzyże. Tam miał być rodowod i system matematyczny i tyle. I tu miało być tak samo gdzie mieszkam. Ale nie umieli się z tą zafajdaną pocztą dogadać i tyle. I ta moja prababcia - z ktorej jestem bardzo dumna to ona nic tylko pracownica poczty gdańskiej , wyjechała , albo ktoś tam i w Angli sprzątaczka i ta moja babcia tez miała być sprzątaczką. Bez sensu :( Dajcie spokój :( http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:Poczta_Polska_w_Gdansku_2010.JPG&filetimestamp=20100313171500