Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiiibezrobotnaiiii

witajcie w poniedziałek....

Polecane posty

Wiecie jakby obrona poczty polskiej miała sens w 1939 roku to dziś NOWY BUDYNEK - elegancki i pomnik przed nim - obrońcy poczty polskiej w 1939 roku. I tyle. I wiecie walczyli tak aż całość szlag trafił albo PRZYNAJMNIEJ odbudowany budynek i wiecie JAKA JEST POCZTA GDAŃSKA DZIŚ? Co wy - już w Katowicach jest lepiej bo wiem i tyle. Są to najgorsze głupy jakie istnieją przez to że tu była taka historia i Niemcy w Gdańsku chcieli tak samo i Polska ich a ci zrobili im STOS i tyle. Truciznę mieli. I za to bylo powstanie warszawskie - 100 osób walczyło. To jest Polska. A następnie Gomułka i ... koniec Polski :(

W Gdańsku Niemcy mają 200% racji. U siebie są cali powaleni bo musieliby sie znać na tych Ottonach - tak jest ta rodzina królewska w Anglii - przez Niemców bo nie mają wyjaśnionych i wyprowadzonych DOBRZE rodowodow. No Brygidzie nie chcieli sie poddać - juz mieli rodowody. Ale czy dobrze? Jak powinny być rodowody? i tyle. No oni je dostawali wiecie Z KALENDARZA ale czy to tak powinno być? Tak to powinno być? NIe sądzę bo by było dużo rzeczy inaczej. A jak stali Niemcy ok. roku 1000. Jak oni stali? Czy z kalendarza to był najlepszy pomysł? I koniec :(

I tak wiecie że od poczaku rodowody są ŻLE Niemcy nie mają NAJWYŻSZEGO krzyża rodowodego i tak mieli lecieć - rozpisana matma , z tego NAJWYŻSZY krzyż rodowodowy i rodowody i inne krzyże rodowodwe z tego. I koniec. Niczego wiecej nie ma. I tacy byli 1000 lat temu? I z tego Adolfy, Awulfy i wszystko pasuje I KEVINY do tego pasują. Wszystko. No i tak wygląda Europa plus wędrówki ludów, ale wszystko żle to co wiecie no i co teraz? Z kim tu rozmawiać w tej Europie. I tak jest rodzina królewska w Londynie, ale wiecie ostanio leca NS i tyle. I spowiedzią??? SPALENIEM prawa w Anglii Dzienniczkiem siostry Faustyny - weżcie sobie to ograjcie i się do mnie wtedy zgłoście, ze ja jestem nienormalna. Tyle :(

GDZIE MOJA RENTA???? 😡😡😡😡

I znowu bez renty ale oby w powietrze wyleciały te baby bo to jest tak, że tyle im tu zostaje co pracownikom poczty gdańskiej w 1939 roku. SAMOBÓJCZY STOS, że stały o włosy Indian. Bo stały o Gdańsk. Ale o co tam? A to bylo świństwo - bo mieli walczyć jak powstańcy warszawscy, a Niemcy byli dobrzy - tu o napuszczeniu wiedzieli i mieli stac o system matematyczny i poddawać się - byli silniejsi, pracę mieli. Ale zobaczcie jak ich znali. A to GDańsk i wzieli i stos im zrobili. I było w sumie po wojnie w Polsce. takie świnie. Bo to w Gdańsku. No i zrobili kapitulacje i tak dalej, ale to nic nie pasowało i tyle. No i takie są te panie tu na poczcie sie dowiem - no właśnie - też siedzą w starej budzie - ta poczta polska w Gdańsku to JEDEN WSTYD i taka prawda - stara niemiecka buda - to jeszcze pomnik przed budą i ktoś coś zrozumie. I tyle. I NA TO PRZYSZEDŁ Gomulka sie dowiem i od dziecka tylko tym żył, że kiedys się dowiem co to tam było. I widac było że ma krzyż rodowodowy i tak mógł być. No właśnie i co sie z nim stało? I tyle :(

I wiecie jak zobaczyli ten stos w gdańsku to wam postawili Auschwitz i to budowaliście wy Kainy, ale pracować na poczcie u Niemca to nie. to tam też mieli mieć krzyze rodowodwe wiecie poczty gdańskiej - stos i nie będą budować. Będą. Pasowało. CZEMU? i tyle. Ciekawe czemu. takie są pOLAKI - U nIEMCA PODDAĆ sie nie i mieć NORMALNA pracę - wybudpwać Auschwitz i ich o to oskarżyć. Te 4 stadiony na to EURO to też 4 Auschwitze. Na razie mecze a co co dalej? I tyle. Truybuny pełne ludzi - Komorowski i Tusk na czele i pełno przydkowych ludzi na murawie rozszarpywanych przez dzikie zwierzęty. Squady jakieś :(

Wiecie jak stoicie o SMOLEŃSK to wtedy leci krzyż rodowodowy z 3 skrzydłami , leci krzyż sw. Andrzeja - leci krzyż z 3 belką - Chrystus upadający pod krzyżem. Bo czy warto stać o Smoleńsk. BARDZO i to piszę żeby nie było,że cokolwiek przeze mnie. Raz byłam na Giewoncie. Co to znaczy? Nie wiem. I tyle :( I tyle z Piłsudskiego - katechetką się nie przejmowałam , umowa sie normalna NALEŻAŁA i tak bym sobie szukała lepszej pracy, a tak? Doszłam do wniosku, ze jestem zerem i nie jestem mężatką, dzieci nie mam. JA NIE DOSTAŁAM UMOWY O PRACĘ STAŁA W SZKOLE!!!! ja sie załamałam. Wy tego nie rozumiecie. Tak chcę rentę bo juz nie będę się wpierdalać i tyle :( NIe mam racji? :(

I to jest dowód że NIE STOI sie o służbą liturgiczną i zamiast nich jest Chrystus upadający 3 razy pod krzyżem i co to jest? RENTA I EMERYTURA i tyle. Tacy są. Bo sie dowiem, ze też lecą matmą i co mam im do powiedzenia. Im nic a reszcie , żeby poszli do psychiatry. A im nic. No gdzie moja paczka i tyle. Co jeszcze? :(

Wiecie z tą służbą liturgiczną przegralam najbardziej wiecie, że nie umiałam sie zrobić KRÓLOWĄ SABĄ. Tylko tyle. I za to spotkałam SS w życiu. Bo najmądrzejsza królowa na świecie to była KRÓLOWA SABA matka Salomona. Pan Jezus skreślony bo nie człowiek, ale Saba była całkiem niezła. A MORALNA? Na tym też jej mądrosć polegała. I wiecie kto był Sabą? Sabą była ta nauczycielka matmy co się powiesiła w szkole. Matka księdza i tyle. Takie tu było towarzycho i Żydków pełno. Królowa Saba - wiecie co :(

Tam w Biblii jest że przyszła do Salomona, ale to tam tak nie było i tylko zapomnieli że była z Afryki. I ta Bona to miała byc Saba, ale zrobiła się Boną z Rzymu i ciągle je warzywa wiecie a ja frytki i tak se gadamy i tyle :( No i wiecie ta Bona SABA i by mogła być - tak bym nie skończyła. Bo ona nie jest z Afryki bo kim miala być. I wiecie gdyby nie taka babcia tutaj co zawsze przychodziła wiecie i gadała o tej Sabie to by była tą Sabą, ale co - taka była ta Saba? Co wy? A ten Mengele - co on tej mojej babci zrobił. przestańcie. U brata to samo. Ta jego matka tyle ile Saba była, a ta Bona? i tyle :( I po Niemczech jeżdzi a gdzie Jan Chrzciciel? Bo czemu ja jej nie chcę. Bo miała mieć Jana Chrzciciela i by dała rady sprzątaczkom, a tak? Klejnotce nie daje rady. Ja daję bo mam Jana Chrzciciela i tyle :(

Wiecie skąd ta klejnotka to też nie wiem, ale do tego ksiecia Karola i księżnej Kamili pasuje - nic tylko gdzieś od Gomułki i tyle. Ja jeszcze spróbuję o Mikołaju Gomółce coś poczytać. Czemu to Władysław Gomułka aż przyszedł i tyle. I chce moją rentę i koniec :( Głupie wałówy obsrane i obsikane z poczty i tyle :( 😡😡😡😡

No i zobaczcie jak ja się miałam wydać - mieszkanie jak mi pasowało? JAK? Co ta Bona czy tam SABA sobie nie wyobraża? Skąd ja kredyt miałam wziąć. Ta tylko moja kasa, a ja? Kurwa miejscowa. Nieżle sobie to wymyśliła. I co tak ta chałupa i chałupa, a ja z nią też a czemu? Bo NIE MA MATMY ONA - moja matka biologiczna i tak mnie wciągnęła swoim poronieniem. I tyle. Ta małpa BONA. Bo co to jest Bona? KRÓLOWA MAŁPA i tyle. I dawać mi moją rentę bo skończycie marnie i tyle :( 😡😡😡😡

Wiecie jedyne co mi mogą zarzucić te pracownice poczty tu NA kTÓRĄ NIGDY WIĘCEJ NIE PÓJDĘ chyba,że Bonie coś zapłacić -od siebie NIGDY TAM NIE PÓJDĘ, a wiecie tak jakoś się tam czułam swojsko i tak dalej... ale teraz ich NIENAWIDZĘ. tego forum też i dlatego dostanę paczkę i chyba stąd idę. Może coś zareklamuję mojej matki - żeby czytać wiecie - coś od czego nic mi nie pójdzie, a słuszne w Polsce. I to jeszcze zobaczę. Zaraz wtedy zjawi sie Smieszka i zobaczy co z tym da się zrobić. Tyle. Nic i koniec. A tyle mogę napisac i jej nie okradną w Anglii, a tak to nie wiadomo. Bo co tak ukrywam te matke. Bo jak ją okradną to na mnie i co wtedy zrobię? Roztrzaska mi łeb jak mnie znajdzie i tyle. I tak wiecie nie wyszłam za mąż, tak pogrążył sie dostojny JAKIE MIAŁAM SZANSE NA MIESZKANIE W POLSCE NIE WIEDZĄC O PIENIĄDZACH MATKI. JAKIE? :(

Wiecie one mnie tak skrzywdziły te kurwy tam że pojęcia nie macie I ZNOWU TO SAMO - miały przyjść po 3 klasie liceum zapytać sie czy po maturze nie chcę pracowac na poczcie. Zebym sie rok namysliła co chcę robić. I tyle. Bo o co mi chodzi? O TAKIE COŚ. I wtedy mogą na mnie pluc bo plują równo, ale o co szmatom chodzi to POJECIA NIE MAM I TYLE. Co ja miałam robić po tym liceum i z tego miało mi coś po prostu pasowac, mogły mnie zaszczuc na tej poczcie i wiecie poszłabym i tak by mi pasowała anglistyka - a tak miałam taką nauczycielkę ze w sumie pasowała i nic tylko wiecie te siostry tak zniszczyły cała rodzinę. Nikt się nie przyszedł z poczty zapytać co dalej chcę robić i one zmieniły anglistkę i całe życie mi zajechały. CAŁE ŻYCIE. Takie były mądre - do góry nogami :(

Wiecie a jak mi nie przyniosą tej paczki to idę na policję że jest wysłana przesyłka i poczta mi ja przetrzymuje i chce złożyć doniesienie bo takie osoby nie powinny pracować w instytucji państwowej. A mam dowód że paczka została wysłana? No nie mam ale wiem że paczka jest bo wiem ZA CO JEST PACZKA i tyle. I się nie dam. Pojde na policje. Zostalo jeszcze wiecie do ogrania - została próba morderstwa na studiach bo teraz będzie, że praca na pass USA. DObra to nie mam, ale paczka moja bez Bony - niech już przetaną. Jakieś zero bez jana Chrzciciela i tak leci im szczota i co teraz? Jak mają państwo. I są na policji. Gdzie paczka? Szmaty - paczka moja i koniec :(

wiecie to jest tragedia moja że tu przyleżli z tą królową Sabą i nie wiedzialam o napuszczeniach. tak Bona nie ma rodowodu a w takim czymś siedzieć i pierdzieć że ja nie mam rodowodu od św. Franciszka. A ta krolowa Wiktoria niemiecka matura i ONA TAKICH RZECZY NIE WIE? Ona jest jebnięta. 3 klasy SP - prawidlowo i tyle. A nie mogla byc kierowniczka poczty? Wielka Niemka - bez rodowodu. Wszyscy z niej lali. Ze mnie tez - po co przyszlam do liceum. A no to mi mieli krzyz rodowodowy na Mengelego postawić i w dupe kopnąc i nawet rację by mieli choć 50% tylko ale to już dużo racji by mieli, a tak wiecie ile oni tam racji mają w tym Goethe sie dowiem? Goethe - może i Goethe Goethe ale minus 500. I kaj stracili cały zakład? Nikt go nie chciał. A ich chcieli. Tam miał być psychiatryk - tam jest PODOBNO wzorowe liceum. Hahahaha - przez łzy. Jak na tej poczcie :(

Wiecie ta szkoła to jest NIC TYLKO PO ZNIKNIĘTYM PSYCHIATRYKU. Ta moja - to chyba była 1 filia psychiatryka albo tu albo w Toszku. Kto wie? Ja se to zaraz zobaczę gdzie to ten Toszek jest i zniknęli w polowie 18 wieku i 4 lata nauki w szkole po zniknietym psychiatryku i tu ten św. Józef i że to było lepsze ale wiecie ile tam miejsca, a ile tu i tyle. No i chcieli dalszy ciąg szpitala tam - właśnie psychiatryka, ale wielkie liceum i tyle :( Bo pod szkołę na pewno nie było to na pewno budowane i to jeszcze Żydów tam uczyli - akurat takie było przeznaczenie tej rudery. A łeb mnie tam bolał? I tyle :(

Gość metka....
powinnas sie udac do tworek

oglądam wiecie film o Smoleńsku i stwierdzam, ze to wasz wielki sukces ten Smoleńsk. Ja tego nie doceniłam wszystko w kawałkach - wszystko w cześćiach, nikogo żywego a spadli z wysokości drzewa. Jak to możliwe. Z WYSOKOŚCI DRZEWA!!!! Może ta jakaś alegoria. To NA PEWNO jest pewien obraz - Polski bez Boga. Nie chcieliście krzyża św. Andrzeja Chrystusa upadającego pod tym krzyzem to macie SMOLEŃSK. To jest pewna alegoria - to jest Polska - jakiś dziwny ZŁOM i ŚMIETNIK w którym każdy może znaleźć coś dla siebie , wszystko dymi i tyle. JEDNA TRAGEDIA. idealnie. kto jeszcze miał krzyż rodowodowy z upadającym Chrystusem 3 belka to poszło wszystko i jest takie coś. JEST TAKIE COŚ ZAMIAST Boga. To jest pewien obraz. Bo czy warto o to stac. Na pewno. W Polsce na pewno i tyle :(

Tą moją szkołą srednia wiecie to wychodzili z Toszka - tak myśle. Na normalność - jakiś lasek i tak dalej. I zniknęli wszyscy, ale chyba św. Franciszkiem. Nie wiem... chociaż? Ale pasuje ta szkoła do tego św. Józefa. Jak oni zniknęli? Ja to będę wiedzieć i tyle :( I zobaczcie - tak wygląda szpital psychiatryczny w Toszku - nowoczesny budynek, doskonale wyposażenie, sprzęt. A ja jestem urodzona zdaniem waszej służby też w szpitalu psychiatrycznym w Polsce i tak dalej. Tyle :( Taka dygresja - niby sławny, ale Toszek chyba sławniejszy bo tworki są pod Warszawą o ile jarzę. Zaraz sprawdzę zresztą i tyle :( http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:Toszek_-_szpital_psychiatryczny.JPG&filetimestamp=20080320111256

Gość Barbaro!
Masz głęboko zakorzenioną wiarę! Bogobojne wychowanie? Bóg starotestamentowy? Stąd te lęki, które przewijają się w każdym twoim poście?

Wiecie w tym moim Goethe to szkołę chcieli otwierać, ale nie chcieli się pacjenci wynieść. Dlatego wiecie nie Goethe bo sie bali zniknięc. Bo każdy musiałby mieć krzyż rodowodowy ze św. Franciszkiem kto tam przychodzi - na zniknięcie, a tam miał byc poziom. I ten patron mógł być sie dowiem? Przed wojną był tam Goethe. Nie było patrona - temu. Bo cały psychiatryk zniknął. Do takiej średniej chodziłam i dlatego nie umieją się pozbyć mnie w Londynie bo to tylko papier - urodzona 14 września i tyle. Rok 1976. A ja mam ograne zniknięcia od łooo dawno juz i tyle. I tylko tego nie rozumiałam i jeszcze diabeł mnie porwał zeby mi uświadomić CO TO JEST ZNIKNIĘCIE. Nie przeniósł mnie ciałem tylko mi duszę wyrwał i mnie przeniósł gdzie indziej i przeniósł mnie w realne miejsce, do dziś istniejące, ale je zdemolował tak jak ten Smoleńsk - takie coś zrobił jak ten Smoleńsk. Jak ja się wystraszyłam , ze idzie 3 wojna światowa. A tu tylko Smoleńsk. Z tego chyba tyle. Wszystko :(

Moje posty to nienawiść do polskiej szkoly - do Polski i tak dalej. Do wszystkiego. JEDNA NIENAWIŚĆ - ja wiecie dostałam w dupę w życiu, że czytałam, ze z powodu imienia Jezus jest jedna nienawiść. Ale nie rozumiałam wiecie co to znaczy - ze ja mam wszystkich nienawidzic cały dzień? I miałam sobie to wyjaśnić. ale wiecie CO MI ZOSTAŁO? I z tych psychiatryków poznikanych powiem wam, że TAK ŻAŁUJĘ ŻE NIE POSZŁAM DO SZKOŁY OgRODNICZEJ bo tam by było dobrze, a w tym liceum żle i jeszcze te siostry matmę mi ukradły - coś strasznego. HORROR. I z tego ksiązki mi ukradła pielęgniara na studiach i po mnie. I to jest wszystko przez Bonę i Mengele I NAWET STAŁEJ PRACY. Nie pasowało. No cóz... gdyby mi powiedziała dyra, że nie stoją o rodowodowy na szkołe i mam się wynieśc bo wszyscy to mają gdzieś. Bo było tak, ale wy tego nie rozumiecie i koniec. Także zostaje literka, cyferka że mnie nie chcieli - nie miałam patrona? Po prostu nie. A to jest jeszcze inna historia - RODOWODOW NA SZKOLE i tyle :(

tak jak 100 osob w Smoleńsku PRZEZ MGŁĘ miała skończyć poczta gdańska w 1939 roku. 1 wrzesnia. I tyle. Tak miało być. I tyle. Ha! Ale trohcę to podobne do początku 1 wojny światowej - Ferdynand i jego małzonka oraz załoga. Zostają? Islamscy terroryści. ALE PO CO? I tyle :(

Ta poczta gdańska przez tornado tak miała skończyć wiecie. I powiem wam do czego by przyrównać ten Smoleńsk i moje życie równiez. Moje życie to Smoleńsk. Pocztą gdańską nie jestem. Takie coś - lecę, lecę a tu BUM i tyle :(

Ale powiem wam to ze lecieliście tam na OSTATNIĄ MINUTĘ to wiecie NORMALNEMU W GŁOWIE SIĘ TO NIE MIEŚCI.Ci co tam lecieli w wolnym czasie mieli sobie SAMI WYBUDOWAĆ TEN SAMOLOT - bo jaką mają za to opinię. TAKA!!!! Oni mieli mieć czas zdjęcia tam porobić, obiad zjeść, wszystko - wyspać się - tam hotel powinien być. Oni NIE ZDĄZYLI TAM DOLECIEĆ. A co oni w ogóle robili w życiu? na co oni mieli czas? I tyle :(

cdn... :( :( :( :( :( GDZIE MOJA PACZKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA???????????????? 😡😡😡😡

Gość hockney
Takie coś - lecę, lecę a tu BUM i tyle i już nie musiałabyś się wściekać o paczkę Baśka :) 🖐️

Jestem pewna, że Janina S. i Agnieszka Śmieszka przechwyciły moją rente 😡 Zabije was kurwy, ZABIJE!!! i koniec 😡😡😡😡

Gość bezdomnaiiiibezrobotnazzzz
Witajcie - ale tylko na moment, właśnie wróciłam do domu z rzucania czarów na babska na poczcie , żeby mi dawały paczkę - godz. 16.20 - przechodzilam koło poczty miejscowej - nie było krat wiecie. No nie wiem - normalnie jest do 15.00 nie ma niczego o przedłużeniu pracy UP i tyle. Ja sie nie dam 😡 i tu przychodzę i tekst że SMIESZKA bo już tylko ona zostaje - nie wiadomo jak długo - przechwyciła wiecie moja paczkę z rentą. WY CHAMY OSTATNIE - i tyle 😡. Ja poszłam rozłazic kręgosłup i tyle. Ale wy jesteście. Ja po prostu JUŻ WSZYSTKO na te baby na poczcie - wszystko co mi do głowy przychodzi - tak ich nienawidzę. A tej Bony i Mengelego też jak tej dyry w 1 szkole - tez jej NIENAWIDZĘ bo wiecie żeby mi ktoś pomógł - no kurwa mać jedyne co miala zrobić to dać mi PO ZNAJOMOŚCi stała umowę o pracę i tak wyrzucić jakby mnie nie chciała, a tak? Ja dostałam na rok i zwątpiłam i wiecie miały przestać ze studiami i wiecie WILKAMI i pier papier - takie rzeczy tylko literka, cyferka i że nie i wiecie JAKBY WTEDY WSZYSCY WYGLĄDALI we wrześniu 2000 roku. JAK GŁUPY. JAK STADO MAŁP - pracy że można się wywalić , ale STAŁEJ PRACY nie bo co? i tyle. Bo jaki powod? I na to miałam naskoczyć i zrobić z tym porządek. A ja poszlam się uczyć jak downiara i tyle. A liceum - bo dziś tak wiecie myślałam no to nawet studia i dalej, a co z liceum? Po co do liceum? I DLATEGo ktoś z tej poczty po 3 klasie miał przyjść i sie zapytać i TAK PASOWAŁ MI KREDYT NA MIESZKANIE bo ten dom jest napuszczony i tej Bonie też na pewno - ale ona jest bez matmy więc to się nie wypowiadam i tyle. Wreszcie poszła spać po swojej wycieczce to ma święty spokój bo już myślałam, że na nockę idą na budowę. Ale nie. Niesamowite i tyle. Bo co oni mnie obchodzą - tyle co nocka na budowie. Naprawde :(