Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzyszłaStudentkaa

co "opłaca" się studiować?

Polecane posty

Gość PrzyszłaStudentkaa

Witajcie, mam zamiar w tym roku w październiku wreszcie zacząć "wymarzone" studia, odchowałam synka, szykuje się praca, a ze studiami nie mogę dłużej czekać- w tym roku skończę 22 lata. Studia od zawsze były moim marzeniem. W 2010 r. miałam zacząć, ale ktoś na uczelni popełnił błąd, musiałam za pomocą prawnika załatwić sprawę (uczelnia bez/prawnie chciała wymusić ode mnie pieniądze). Oczywiście sprawę wygrałam. Ale ze studiami się pożegnałam, później doszły sprawy rodzinne i nie miałam totalnie głowy do tego. Teraz wszystko zaczyna się powoli poprawiać. Skończyłam szkołę średnią- technikum architektury krajobrazu. Kierunek jaki miałam wtedy studiować to logistyka i transport. W naszych okolicach jak i w naszym miasteczku jest dużo firm logistycznych stąd zainteresowanie tymże właśnie kierunkiem. Jednakże architekturę mam "we krwi" ALE nie wiem jakie kierunki teraz mają największe wzięcie, czyli co opłaca się studiować, żeby faktycznie w naszym kraju dostać dobrą pracę i aby te studia się "przydały".

Gość fddfsdsf
WSZOZP = wyzsza szkola obciagu z połykiem