Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhfgjnfgh

jest ktoś kto depiluje ręce?

Polecane posty

Gość fhfgjnfgh

prosze o odpiwedz

Gość Meleńka 88
Moja Kumpela sie dziwila ze jej Kolezanka depiluje ,,, a po czasie patrze ona tez ma ogolone !! Ja sie obawiam ze ja z czasem tez ulegne i sobie ogole...

Gość jsgfkjsdv
ja zrobiłabym to ale boje sie ze bedą odrastać dużo ostrzejsze....i takie jak kolce, a to byłaby masakra, ja męczę się z moimi włosami na rękach juz 22 lata i mam naprawde długie, wiele osób zwrascało mi uwagę i teraz chciałabym coś z tym zrobić..mysle o paście cukrowej

Gość Meleńka 88
Ja bym sobie depilatorem zrobila , ale sie zastanawiam czy nie bedzie ich wiecej ... czy bedzie ich mnie ? i beda slabsze ?

Gość jsgfkjsdv
no to czekamy na odpiwiedz osób które robią to

ja depiluje, i wlosy orastaja takie same jakie masz, ja robię to ponieważ jestem brunetką i te wlosy nie wygladaja zbyt estetycznie, czulam sie jak chlop..;/

Gość lolabajka_
Ja sobie nie wyobrażam miec włochów na rękach;)

Gość dasdas
ja depiluje depilatorem, wiecie co jakos nie lubie mieć tam wlosów, wole mieć gładką skóre tam :) kolezanki jak zobaczyły ze ja to robie to tez sobie teraz depilują, jedna kremem, a druga chodzi na wosk do kosmetyczki i mówią ze mają o wiele lepsze samopoczucie i same sie zastanawialy czem uz tym chodziły tyle:P rece to mały obszar a wiec mysle ze warto sie poswiecic;) dla lepszego samopoczucia i wygladu :)

Gość jsgfkjsdv
ja jestem blondynką, ale włosy mam naprawdę mega, zawsze wprawiało mnie to w zakłopotanie, gdybym miała podać długosć włosków na rękach ale i na dłoniach też to średnio dł to 2 cm mam złoty kolor błyszczą sie w słońcu

Gość jsgfkjsdv
a depiluje ktoś pośladki?

Gość lolabajka_
Ja przez pewien okres (nie pamietam ile, może kilka miesięcy) traktowałm rece depilatorem, teraz mineły od tego czasu juz ze 2 lata to wystarczy, że raz na jakis czas ogole ręce maszynką jednorazową ;) W innych miescach depilator mi nie służył, bo wrastały mi włoski, ale na rekach sprawdził się w 100 % Pod pachami tez depilatorem - i tez potem kilka tygodni tylko jedorazówką...

Gość lolabajka_
Ja nie mam włosów na posladkach..W przypadku kobiety to raczej wynik zaburzeń hormonalnych..

Gość anatsazjappe
Ja depiluje losy na rekach, bo mialam strasznie dugie, co prawda jestem blondynką, ale i tak to okropnie wygladało ;/ Depiluje juz od jakichs 3 lat. Mówili mi że beda ciemne odrastac, ale zaryzykowałam i nie żałuje :) wgl ciemne mi nie odrastaja, nawet bym powiedziala ze rzadsze mam :) Moze to sprawa indywidualna kazdego czlowieka...

Gość jsgfkjsdv
ja mam włosy wszędzie, są jasne ale długie, na pośladkach i rękach mi najbardziej przeszkadzają, do lekarza nie pójdę bo wiem ze to nie jest do wyleczenia, a ogolic sie boję bo na nogach gole maszynką codziennie, załuzmy rano golę, a za 5-6 h już czuć mega twarde kolce, nikomu nie zycze takiego owłosienia

Gość jsgfkjsdv
ma ktoś doświadczenie z pastą cukrową, podobno jest to mega tani i dobry sposób, nie wiem ale wyrywa włosy z cebulką, i nie ma opcji ze zacznie sie problem wrastania...

Gość lolabajka_
ale może warto sprawdzić poziom hormonów...

Gość jsgfkjsdv
ale po co? mnie poziom nie interesuje, wiem ze niema osoby która została wyleczona z nadmiernego owłosienia i ja nawet nie próbuje, poza tym nie mam kasy na takie badania

Gość RudaRudaRuda111
ja depiluję ręce woskiem, bo nie lubię być "zarośnięta" ;) wystarczy to zrobić raz na 3 tygodnie, odrastają dużo słabsze i jaśniutkie, jest ich zdecydowanie mniej, więc polecam

Gość jsgfkjsdv
brałam anty i nie pomogło

Gość lolabajka_
No wiesz, hormony mają wpływ na całe ciało...np. tsh przy niedocvzynności ma sie mnótwo uciazliwych objawów od depresji do tycia, przez problemy z sercem..a to wszystko przez "głupie" hormony... Moze przyjsc czas, że bedziesz musiał się zbadać. Nie chcesz mieć nighdy dzieci?

Gość jsgfkjsdv
Myślisz, że to moze zakłócić zajscie w ciaże? Nie wiedziałam o tym

Gość lolabajka_
No nadmierne owłosienie nie;0 Ale byc może to co je powoduje...:( Lepeij to sprawdzic w kontekście zdrowia a potem dobiero urody...No ale może to po prostu "taka twoja uroda"..Ale ja bym to sprawdziła...

ja też raz na nie wiem 2 miesiące przejadę maszynką jednorazową i nie odrastają ani szybko, ani grubsze właściwie to ich nie widać jakoś nigdy nie miałam bardzo włochatych, tak czy siak wolę mieć gładkie

Gość sindylia
No ja też lubię takie idealnie gładkie i nie wyobrazam sobie mieć tam włosów :O To jak mieć włosy na nogach

Gość a myslalam, ze tylko ja
gole:O