Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawieszki na wodke

Kupować zawieszki na wódkę czy nie?

Polecane posty

Gość zawieszki na wodke

Co sądzicie o zawieszkach na wódkę zbędna rzecz? czy raczej fajnie? zastanawiam się czy kupić jakieś. Są przeróżne na allegro, ale sama nie wiem czy to nie tandeta? jak sądzicie.

Gość hahahahahahahaaa
slubniczka2012 wita haha

Gość Gimbugfdgfdgfgfdgfdg
Ślubniczko wyraz 'tandeta' cię zdradził :D Co, boimy się pod czarnym nickiem? Zrozumiałaś, jaka jesteś pojebana? :D

Gość zawieszki na wodke
nie jestem zadna slubniczka, odwalcie sie!!

Gość zawieszki na wodke
to juz czlowiek nie moze zadac prostego pytania na forum? od razu trzeba wieszac psy? nie wiem o co wam chodzi. pytanie kieruje do normalnych osob czy kupujecie zawieszki bo nie wiem czy to sie jeszcze praktukuje. Mi sie podobaja takie krawaciki na butelke.

WIDZĘ ŻE JUŻ WSZĘDZIE MNIE WYZYWACIE, NAWET JAK TO NIE JA ZAKŁADAM TEMATY, AKURAT DZISIAJ OD RANA zajmuję się robieniem dekoracji na ławki kościelne więc to nie ja mogłam założyć temat DO AUTORKI, ja takie mam zawieszki, tylko że podwiązki i muszki, dla wszystkich to oczywiście tandeta i kicz, ale bardzo ładnie to wygląda na butelce przynajmniej jak dla mnie, te zawieszki już w styczniu kupiłam, pozdrawiam,

Gość odnosnie dekoracji kosciola
Ślubniczka ja tez chce wykonac sama dekoracje. Tylko nie wiem czy umiem? wzroujesz sie na jakims zdjeciu czy sama z glowy robisz dekoracje na lawki? jaki masz na to zamysl. I kiedy chcesz to w kociele zamocowac? robisz tylko dekoracje na lawki czy ten na krzeselka? a bukiety zamawiasz z kwiaciarni czy tez sama tworzyz kompozycje? bo ja sie wlasnie zastanawiam czy kwiatow nie zmowic z kwiaciarni a na lawki zrobic sama tylko czy to latwo jest nie mam pojecia. Skad zamawialas materialy??

materiały zamawiałam na allegro, organzę i sztuczne kwiaty to wyglada tak http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8f2be8ac2 5e8ef56.html tak wstepnie bo musze jeszcze dopracować, zamawiam kwiaty zywe w kwiaciarni, sądiadka meża ubiera koscioły wiec kompozycję zrobi ona, a na ławki to załoze w piatek wieczorem, chcę zaoszczędzic i wykonuje duzo sama, ogladałam troche zdjec na necie jak to wyglada i resztę sama robię, teraz jestem na etapie tych kokard, musze jeszcze wymyslic jak zrobić aby miały to nie była sama kokarda z kwiatem tylko zeby jeszcze wisiało, wcale to nie jest takie trudne wiec napewno potrafisz, trzeba tylko troche pracy, czasu i cierpliwosci,

Gość odnosnie dekoracji kosciola
no to moze i ja zrobie sama na te lawki. Ale niestety nie mam osoby, ktora taniej mi bukiety wykona. Dzieki za podpowiedź

Gość samconka
Ja kupowałam, fajnie się to prezentuje, a koszt jest niedrogi, polecam sklep www.probitus.pl