Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Mój były jest nieszczęśliwy i potrzebuje dziewczyny takiej jak

Polecane posty

dokladnie. jw. pśp ma rację, z męskiego punktu widzenia jest wielce prawdopodobne że powodem nieszczęsliwości twojego byłego jest właśnie długotrwały brak głębokiego gardła i brak perspektywn na jakakolwiek zmianę czy też poprawę tego smutnego stanu rzeczy..

Wiem,że pora sprzyja żartom a ludzie z problemami takimi jak moje siedzą własnie w szkołach albo sie dupczą, ale prosze o poważne podejscie do tematu 😭 serio. :classic_cool:

chodź tu, poznasz grę zwaną "lodem" gdzie naliczamy punkty klaszcząc yayami o brodę - wyobraziłam to sobie :O a pamietacie jak ktoś miał w stopce wierszyk "oda do cipki" ?

no ja siedzę w szkole, dobrze, że jest informatyka :D:D wgl. relacje damsko-męskie są straszne... wczoraj tak się wkurzyłam, że to szok 😭

Oda do cipki." Cipko slodsza od lizaka lizana przez Prusa i Balzaca ,czemu nie wyroslas na lokciu lub brodzie tylko kolo dupy w tym najwiekszym smrodzie " to chyba robaczek 41 miala czy ktoś taki nie no nie wysle mu, tak tylko przypomniały mi sie dawne czasy... o skizto, dawno Cie nie było, ludzie mówili że do matury sie uczysz, to prawda? :D

czyli sprawia wrażenie (albo takie są fucky :classic_cool:) że ma Cię w czterech literach? w takim przypadku z listem bym nie wyskakiwała. jeśli Ci tak bardzo zależy to może po prostu się do niego odezwij po koleżeńsku i zobaczysz rekację. ale nie wiem czy mam ja dobrze prawię :classic_cool:

mature mam za dwa lata :D:D Nie mam czasu bo z moim ciągle siedze :D:D Odezwe się wieczorem a teraz lecę tworzyć zadania z designera ;/

a o to jakie wymyślałam plany na odzyskanie byłego: - napisać mu na masce samochodu "przepraszam" - nadmuchać balony z jakims napisem i przywiązac do drzewa przed jego oknem - wyśledzić go i ochlapać samochodem a potem wytrzeć - dać sie ochlapać - narysować kredą przed jego klatką serduszka i pierwsze literki jego oraz mojego imienia:classic_cool: który pomysł najlepszy? :D miseczka chyba C nie znam sie

zadania z designera? :O dobrze,że u mnie na informatyce szkoliliśmy sie jak włączyć kompa, troche painta i na tym był koniec :classic_cool: nic mi nie lajkuje gdyż, nie mamy siebie w znajomych z wiadomych wzgledow

"miseczka chyba C nie znam sie :" ale pewnie i tka nosisz stanik 75B lbo 65B jak 90% kobiet...a 90% kobiet z tych 90% kobiet nie ma ani 75B ani 65B :D my sie tu z paltzem nabijamy ale chcemy ci pokazać w sensie dac do zrozumienia ze musisz mu dac to czegbo mu obecnie brakuje kumasz?

dobrze,że ja w liceum nie miałam faceta :O same z nimi problemy... a jeśli chodzi o exa, to w końcu sama z nim zerwałam,wiec mi jest dobrze, w koncu mam kafeterie :classic_cool: gorzej że on nieszczęśliwy :( :(

a czego mu moze brakowac? ma foczki (ladniejsze ode mnie ) pod dostatkiem, moglby je ruchnąc raz i drugi, a on ciagle ma nieszczesliwe opisy :/ :( myślicie, że brakuje mu kogoś kto by go obrazał i wyzywał? strzelał fochy... może to skrytomasochista :O !

pśp, ależ nie! ja naprawde mam problem tylko szukam w tym jakichś zabawnych wyjść żeby temat nie był zbyt patetyczny i przegrańczy 😭 nie nosze stanika :classic_cool: ale moge zmierzyc tztzytek dookoła, nad i pod, zrobic to? :classic_cool:

widzę Tym razem, że znasz sie na biustonoszach lepiej niż ja 😭 ale wstyd (dla mnie oczywiscie!) mam nadzieje, że stworzysz z tych wymiarów moj portet psychologiczny: 88,5 - na 72 - tuz pod 82 cm - nad cięciwa 7 cm

potrzebuję jeszcze nastepujące dane: - masę - współczynnik napięcia skóry - średnia objętość w czasie całego miesiąca (bo jak wiadomo zmiena się to w zależnosci od dnia cyklu , zmeczenia podniecenia itd) -kolor no chyba nie chcesz zebym stworzyl twój portret psychologiczny na podstawie nie pełnych danych:O

akurat takich fotek nie mam :O masa - więcej niż gołąb lżej niż świnka morska (ps. zbaczając z tematu czy ptaki mają członki?!:O) -wspolczynnik napiecia - 9/10 -srednia objetosc- poltora dłoni - gęstośc - żelatynowa :O:classic_cool: kolor - kolor włosów wokoł sutka ? czarne kręcone :classic_cool: koloru sutka nie pamietam