Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tragiczna sprawa........

Potrzebuje pomocy !! Ktoś ukradł moje zdjęcia, oczernia mnie ,co robić ? :(

Polecane posty

Gość tragiczna sprawa........

Mam kilka podejrzanych osob ale rownie dobrze moze byc to ktoś obcy :( Zdjęcia trafily na sexfotke - moja twarz i gole cialo jakies dziewczyny ,fotomontaz wyglada jak prawdziwy , znalazlam tez ''moje'' konto na sympatii - identyczny nick , na photoblogu , czuje ze na innych portalach tez. Ktoś pisze kłamliwe informacje o mnie, ze mam dzieci ,jestem rozwódką, ze szukam seksu ,obojetnie z kim , szukam tez sponsora . Zalozylam konto jako facet i napisalam do ''siebie'' ten ktos wyposuje takie bzdury ze szok ,podaje moj nmer telefonu i adres mailowy ,pisze cene 100zł albo za darmo jesli jestem ''fajny''. Telefon wylączylam bo ciagle jacys faceci wydzwaniali czy jestem wolna, czy mam dzis czas, co lubie, stękają masakra Napisałam do administratora sexfotki - usunęli konto , na sympatii masakra musialam udowadniac ze JA to JA konto skasowane wczoraj. Dzis patrze znow tam jestem Co ja mam teraz zrobic? Nie wiem czy na policji potraktują mnie powaznie

Gość Emmett Fitz-Hume
Potraktują poważnie, raczej do prokuratury się kieruj :)

Gość ja bardzo chętnie
na policji potrakują cię bardzo poważnie, idź złożyć doniesienie o popełnieniu przestępstwa - jeśli komputer z którego to wszystko jest wysyłane, był kiedyś zarejestrowany to go znajdą - współczuje :(:(: