Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejna 1

jak to rozegrać?

Polecane posty

Gość beznadziejna 1

spotkałam się z nim dwa razy teraz mamy się spotkać 3raz , mam nagrać jakiś film i mamy oglądać na dvd ale ja wole iść do kina , napisałam mu o tym , że może lepiej do kina niż na dvd oglądać a on mi odp z zap czy na razie moze byc dvd zapytalam wiec kiedy kino a on, ze to juz obgadamy na spotkaniu a ostatnio na spotkaniu powiedzial mi ze byl kiedys z innymi w kinie jak o filmach gadalismy

Gość lola1706
nie rozumiem Twojego problemu?

Gość beznadziejna 1
taki mam problem, że on ma problem pójść ze mną do kina a z innymi to nie miał problemu czyje ze jak teraz odpuszcze, to ciągle będzie chciał tylko siedzieć w domu

Gość lola1706
to porozmawiaj z nim może ma powód i nie szukaj dziury w całym to są poczatki

Gość beznadziejna 1
moze masz racje a ja za impulsyhwna i juz mu to wygarnęłam ze z innymi nie miał problemu a ze mna ma dlatego pisze , że jestem beznadziejna

Gość lola1706
oj nie mów tak trochę więcej wiary w siebie

Gość beznadziejna 1
no tak wiare w siebie to ja właśnie mam jak teraz się zgodzę na o on będzie się chciał tylko migdalić! ciągłe siedzenie w jego mieszkaniu t

Gość lola1706
jak tak to daruj go sobie proste

Gość beznadziejna 1
Lola no właśnie go sprawdzam i dlatego rzuciłam tą propozycję z kinem, tym bardziej , że na ostatnim mi mówił, że był kiedyś na tym czy tamtym filmie , a jak zapytałam z kim to mówił , że z "koleżanką"

Też tak myślę że obejrzenie filmu w domu może być tylko pretekstem do czegoś więcej. Lepiej się nie spiesz,co nagle to po diable:) A może on nie ma na kino? Odżałuj parę groszy, kup bilety i postaw go przed faktem dokonanym. Zobaczysz jak zareaguje:)

Gość beznadziejna 1
moze i n ei ma na kino, to niech mi to powie :P ale myślę , że to nie kwestia kasy niestety

Już widzę jak facet który nie ma pieniędzy a ma trochę ambicji tym faktem się chwali.:)a może jestem niedzisiejsza?

Gość p. anna karenina ;
a może on szykuje kolację dla Ciebie? :D daj spokój, dziewczyno. zaczniesz się martwić jak będzie chciał siedziec ciągle w domu. dopiero się poznajecie ;)

Gość jak za wczesnie go wpuscisz
do chaty, to już masz pozamiatane bedzie chcial ciagle siedziec u ciebie w domu , ogladac filmy i najlepiej zebyś zrobila jeszcze coś do żarcia poczatki znajomosci to jest czas kiedy sie chodzi do kawiarni, do kina, na spacery i w inne miejsca , a nie siedzi w domu napisz mu, ze ogladanie filmu na dvd w domu cie nie interesuje, siciany swojego pokoju ogladasz codziennie

Gość jak za wczesnie go wpuscisz
acha i jeszcze ty masz ten film nagrac !! chyba sie gościowi z lekka w glowce przewrócilo ....

Gość beznadziejna 1
jak za wczesnie go wpuscisz do chaty, to już masz pozamiatane bedzie chcial ciagle siedziec u ciebie w domu , ogladac filmy i najlepiej zebyś zrobila jeszcze coś do żarcia poczatki znajomosci to jest czas kiedy sie chodzi do kawiarni, do kina, na spacery i w inne miejsca , a nie siedzi w domu to już przerabiałam:) teraz oglądam nei swoje ściany a jego ja mam nagrać film, bo on jeszcze nie ma u siebie kompa ani internetu dopiero po świętach się wprowadził może i faktycznie przesadzam, bo to dopiero by było 3 s[potkanie