Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zastanawiam sie......

Czy myślicie, że niektórzy są samotnikami przez charakter?

Polecane posty

No tak rev, oczywiście, że chodzi o wygląd i kasę, chcę mieć modela z sześciocyfrowym kontem w banku nieeee - Ty akurat masz gdzieś modeli , mając zupełnie inne referencje :classic_cool: Nie dopisałam, a sama jestem biedną, nieforemną brzydulą i nie kłam , bo tego nie lubię :classic_cool:

Rev, no nie śmiem pisać. Jestem typową materialistyczną zołzą co sama sobą nic nie reprezentuje tylko posiada roszczeniową postawę. Dlatego prócz przelotnych znajomości nie ma co liczyć, nikt jak dotąd nie spełniał wymagań mych wygórowanych wymagań. Ups, to czemu uznaje mnie się za osobę specyficzną? Skoro jestem typowa?:P Zuza, jeśli jest dziedzicem jakiejś fortuny to tak wliczam te po przecinku:P

"Ja jestem samotna przez kompleksy - nie potrafię uwierzyć, że facet idący ze mną ulica nie będzie sie wstydził. Nie wierze, że jestem materiałem na dziewczynę, czuję sie jak ufo." Brak pewności siebie, zniechęcenie do działań itp to część charakteru. A charakter możemy jednak jakoś kształtować. Wygląd notabene też, szczególnie kobiety:P

Rev, no nie śmiem pisać. Jestem typową materialistyczną zołzą co sama sobą nic nie reprezentuje tylko posiada roszczeniową postawę. Dlatego prócz przelotnych znajomości nie ma co liczyć, nikt jak dotąd nie spełniał wymagań mych wygórowanych wymagań. Ups, to czemu uznaje mnie się za osobę specyficzną? Skoro jestem typowa? jestem pewny , ze nikt nie spełnił wymagań , ponieważ są one zbyt specyficzne , a nie typowe - typowe to pojawią sie trochę później ...odwrotnie jak w przypadku innych - gdzie najpierw występują typowe :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia & 24
rev - oczywiscie ze mamy wymagania. Musimy sie przeciez szanowac. Ty bys raczej nie szanowal kobiety ktora nie ma wymagan i bierze wszystko jak leci.

"A charakter możemy jednak jakoś kształtować." no właśnie, to istotne, bo to ze niektórzy rodzice nie umieją właściwie wychować swoich dzieci, to tez jakby przypadek, po prostu nie wiedza co i jak, wiec wychowują jak potrafią, czy po prostu nie wychowują a np tylko karmią i zapewniają opiekę

Gość Zuzanna Amelia & 24
Nie tylko relacje z rodzicami ale rowniez skala wartosci, oraz glowne zasady postrzegania swiata i kilka innych.

Gość Zuzanna Amelia & 24
Cream - wyglad ma znaczenie przy pierwszym kontakcie. Chetniej podchodzimy do tych , ktorzy nam sie podobaja. Ale jak juz sie podejdzie i nawiaze znajomosc to zaczyna sie liczyc osobowosc. Chyba ze masz zamiar jedynie podziwiac dana osobe.

Gość Zuzanna Amelia & 24
20:51 [zgłoś do usunięcia] **cream** na jakim topiku o mnie gadaliscie? Nie "gadaliscie" tylko "gadalYscie"

Ależ revuś, no w końcu wszyscy są tacy paskudni, jakże bym mogła być inna? musisz byc inna...masz możliwości i jak je zmarnujesz , to inaczej kiedyś porozmawiamy - dlatego nie bierz pierwszego lepszego , ale nie licz też na ksiecia z bajki:classic_cool: Lucy Windsor chodzi przede wszystkim o charakter, a na to największy wpływ mają relacje z rodzicami w dzieciństwie znam wielu pojebów bez charakteru , a mają laski na zawołanie ....:classic_cool:

"znam wielu poj**ów bez charakteru , a mają laski na zawołanie" laski pojebów mają świadczyć o tym, że osobowość samotnicza zależy od wyglądu? to ciekawe :)

ale pierwsze wrazenie jest najwazniejsze potem osobowosc jest na dalszym miejscu bo np podejdzie przystojny facet do panny on sie jej podoba to nie wazne co powie i tak lpanna se wkręci ze pewnie miał kiepski dzien ,ale jak podejdzie przeciętny koles który sie jej nie podoba to niewazne jaki ma charakter i osobowosc to i tak zostanie olany

Rev, czy mi się wydaje czy Ty jesteś dla mnie miły co?:P Może nie zdążę bo pojawią mi się "typowe wymagania"... "laski poj**ów mają świadczyć o tym, że osobowość samotnicza zależy od wyglądu? to ciekawe" Przecież to logiczne ;)

Gość Zuzanna Amelia & 24
Lucy - wychowywanie dzieci to skomplikowane przedsiewziecie. Nic dziwnego ze nie kazdy daje sobie rade. Rodzice w wiekszosci staraja sie jak potrafia. A ze nie zawsze to wychodzi tak jak chca to inna sprawa.

Cream, to taka panna umówi się na jedno spotkanie i potem gościa oleje. Gdzie tu związek? Czyżby jedna randka to jakieś bycie razem było?

"znam wielu poj**ów bez charakteru , a mają laski na zawołanie" laski poj**ów mają świadczyć o tym, że osobowość samotnicza zależy od wyglądu? to ciekawe wyglądają różnie , ale mają kasę = charakteru nie muszą , bo laski wymieniają...:classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia & 24
21:00 [zgłoś do usunięcia] Lucy Windsor zuzka, a coś czego nie wiem? Telepatka nie jestem. Podsun jakis temat.

Rev, czy mi się wydaje czy Ty jesteś dla mnie miły co? Może nie zdążę bo pojawią mi się "typowe wymagania"... a kiedy nie byłem miły? nie narzekaj :classic_cool: działaj , póki się pojawią...

Gość Zuzanna Amelia & 24
21:00 [zgłoś do usunięcia] **cream** to sie dowiem na jakim topiku mnie obgadywałyscie ? Pomecz sie jeszcze troche.

Gość oczywiście że tak!!!
odpwiedź na temat: tak, jestem przykladem samotnika i jeszcze nieśmiałego romantyka na dodatek... Mam 30 lat, pragnę mieć żonę i dziecko którego chciałbym uczyć życia... ale zawsze (to bylo 3-4 razy) nie udawało mi się ułożyć zycia, chodź wychowany na romatycznej literaturze, filmach myślałem, że będę miał tę jedną jedyną dziewczynę, kobietę... myliłem się, życie weryfikuje wszystko:( niestety

Gość Zuzanna Amelia & 24
21:03 [zgłoś do usunięcia] revolver wyglądają różnie , ale mają kasę = charakteru nie muszą , bo laski wymieniają... No to zdobadz kase. Tez bedziesz wymieniac.

No nie zawsze bywałeś Rev, zastanawiam się co za zaszczyt mnie kopnął, że ostatnio taki jesteś:P Perspektywie działania wiele nie wróże, ale kto wie, w końcu nawet ślepej kurze trafi się ziarno;)

Gość smutnojakcholera
To była wina tych kobiet? zagłaskałeś je swoją dobrocią?