Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość groszi w kropki

warszawiacy i nie tylko

Polecane posty

Gość groszi w kropki

mam pytanko, kiedyś jak jeszcze funkcjonował w Warszawie stadion jako miejsce spotkań kupujących i sprzedających na koronie można było kupić ubrania "nie do końca oryginalne" czy wiecie może gdzie teraz można nabyć takie towary? i gdzie ogólnie przenieśli się sprzedający ze stadionu

Gość groszi w kropki
a co dokładnie jest na bakalarskiej? na stadionie często można było kupić ciuchy z naszywkami i zwykłe za śmiesznie niskie pieniądze

Gość 343433
sorry jest to obok giełdy kwiatowej sa tam wszyscy murzyni którzy przeniesli sie ze stadionu, no i wiadomo wszytkie podróbki mozna u nich kupic Polacy ze stadionu przeniesli sie na Białołękę ul. Marywilska

Gość groszi w kropki
dzięki, powiedz mi jeszcze na tej Bakalarskiej to jest jakaś hala czy bardzie targowisko? mogę jechać tam sama (26 letnia kobitka), na stadion nie zawsze bywało bezpiecznie

Gość groszi w kropki
a co jest na Marywilskiej? jakie tak są ceny?

Gość 343433
na Bakalarskiej to jest takie duze targowisko pod gołym niebem. a co do bezpieczenstwa to nie wiem dokladnie, byłem tam chyba tylko z 2 razy. Ale nic złego Ci sie tam nie stanie :) Na marywilskiej jest tam wszystko pod dachem w ogromnej hali. Ale ceny sa tam chyba wyzsze niz na bakalarskiej

Gość groszi w kropki
wielkie dzięki znalazłam właśnie stronkę www bakalarskiej i to chyba to czego szukam bo jak pisałam chodzi mi głównie o asortyment z "korony" dawnego stadionu. jeszcze raz dzięki za pomoc i miłego dnia zycze