Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samaniewiemcomyslec

faeci czy jesli zalezy wam na kobiecie to odpisujecie z opoznieniem na smsy?

Polecane posty

Gość samaniewiemcomyslec

powiedzmy na drugi dzien? czy jemu na mnie zwyczajnie nie zalezy?

Gość MASZ CI LOS
tak robią kobiety, ze odpisują z opóźnieniem jemu zwyczajnie nie zalezy

Gość samaniewiemcomyslec
dodam,ze to poczatek znajomosci a jak juz odpisze to w bardzo mily sposob wyrazajacy chcec kontynuowania znajomosci.ale czyny i slowa to co innego..hm

Gość cjvhkj
Po prostu mu nie zależy na tyle, żeby czekać na wiadomości od Ciebie. A skoro juz odpisuje to jest miły, bo na coś liczy.

Moim zdaniem powinnaś być czujna. Jeżeli by mu na Tobie zależało odpisywałby od razu nie chcąc abyś poczuła się urażona, zaniedbana. Kiedyś miałam kilka takich sytuacji. Moje wnioski? Faceci, którzy odpisywali co jakiś czas okazywało się , że mają panienki lub inne laski na oku a widać różnicę kiedy facetowi na Tobie zależy i jest sam odpisuje od razu lub uprzedza że jest w pracy, zajęty i może odpisywać z lekkim opóźnieniem, ale tez nie po 1 dniu. Bez przesady jak się chce to zawsze można znaleźć minute na odpisanie.

Gość MASZ CI LOS
faceci nie stosują gierek a jesli to na pewno odpisałby tego samego dnia a na drugi dzień, to tryb olewający. Nie wychodx z inicjatywą, daj mu zatęsknić za soba i sprawdź czy on napisze do ciebie pierwszy i oczywiście wtety ty odpisz mu również na drugi dzień i bądź równie przemiła jak on.