Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cierpiaca....:(

jak sobie poradzic ze smiercia zwierzecia?

Polecane posty

Dokładnie zgadzam sie w 100% znam nawet przypadek z mojego miasta, facet ok 50-letni został wyrzucony z domu przez żone, spał na przystanku,na wycieraczce itp a z nim zawsze ten piesek, nie odstepowal go na krok, wkońcu psa potrącił samochód i odszedł a facet sie rozpił i mówił że to była najważniejsza istota w jego życiu, i że niech szlag trafi tą jego żonke, po niej nawet nie zapłacze A co do autorki to strasznie Ci współczuje, mój piesek 12 letni jest też bardzo chory i jak sobie pomyśle....zresztą nawet nie chce myśleć :(:(

Gość agnichcha:)
pokochasz tego drugiego kotka,zobaczysz.... Ja tez bylam nieufna w stosunku do drugiego zwierzaka....moze nie tyle nieufna co-to nie byl ten sam zwierzak co odszedl....:O Ale kazdy zwierzak da sie kochac....I kocham tego tez:) Bedzie dobrze,zobaczysz.

Gość gość
Dziś rano odeszła moja przyjaciółka Kaja. W domu rodziców pojawiła się przez przypadek, miała zapełnić pustkę po śmierci poprzedniego psa. To był pies z charakterem jak to syberian husky. Od pierwszych dni zamieszkała w moim pokoju. Była zawsze obok, gdy godzinami ćwiczyłam na instrumencie, byłam chora ona zawsze obok. Miała swoje wady, zjadła chyba 20 par butów, torebki, paski. Mimo to czasem była jedynym powodem dla którego wracałam do domu i chciało mi się żyć. Po wyprowadzdzce od rodziców, zawsze czekała na mnie na schodach. Dziś rano tata znalazł ją w kuchni. Była ciężko chora, miała paraliż, padaczkę. Wiem jedno nigdy więcej nie będę miała takiego przyjaciela jak ona.

Gość antek

polecam usługi firmy pamietajomnie, profesjonalnie zajmują się kremacją zwierząt

Gość Damian

Też ostatnio korzystałem z usług pamietajomnie. Dobrze , że ktoś się tym zajmuje.