Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytaamm

czy wystarczy dac jako chrzesny tyle na chrzciny

Polecane posty

Gość zapytaamm

zakupilem obrazem aniola stroza w srebrze, zamierzam dac 200zl lub 300, bedzie ok????

Gość zapytaamm
a co mozna jeszcze dokupic???bo tak naprawde wole cos kupic niz dac kase, bo kase wydadza rodzice niewiadomo na co.... co proponujecie???

Gość zapytaamm
nikt mi nie pomoze?

Gość elag
kup np lezaczek bujaczek albo krzesło do karmienia

Gość szaaaaja
własnie.. kasa jest najlepsza... bo to taki okres gdzie idzie w cholere kasy i rodzic bedzie najlepiej wiedzial co dziecko potrzebuje

Gość kup pamiątkę
cos co zostanie dziecku na całe życie od Ciebie. Łańcuszek (nawet nie musi być złoty, może być srebrny), jak dziewczynka moga być kolczyki, pierścionek (kiedys jak dorośnie będzie nosiła i zawsze pamiętała, że to od chrzestnego).

Gość szaaaaja
biżuteria to dla starszego dziecka co prawda modne są złote bransoltki z grawerem ale dzieci szybko je gubią albo urywaja...

Gość zapytaamm
no ok, zgadzam się, że rodzice wiedzą co dziecku kupic, co potrzebuje, ale nie chce żeby matka, albo ojciec przepuscili kase na papierosy

Gość zapytaamm
to dla chlopca

Gość zapytaamm
ooo fajnie, dzieki za pomysl

Mojej córce na chrzciny chrzesna przyniosła od jubilera ze srebra taka grzechotke, a oproz tego włozyła 100 zł w koperte. Az oczy otworzyłam ze tak sie rzuciła :) nie spodziewalismy sie :)

Gość prawde wam powiadam
u mnie sie daje 1000....

Gość Nie każda ma cenę
U mnie chrzestny dał 500 i taką książeczkę pamiątkową oraz ramkę na zdjęcia, a chrzestna ciuszki, albumik pamiątkowy i też 500. 200 to dała ciocia z dalszej rodziny, z którą jednak mam super kontakt i ją zaprosiłam, bo dużo mi w ciąży pomogła. Nawet jej zapowiedziałam, że ma nic nie dawać i się nie poczuwać, bo jej chciałam podziękować tym zaproszeniem (byli tylko chrzestni i rodzeństwo moje i męża, nikt więcej z dalszej rodziny oprócz cioci) ale dała kopertę z kartką z życzeniami, a w niej też kasa była.