Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ślub za poł roku

ile kosztuje operacja rekonstruująca błonę dziewiczą?

Polecane posty

Gość ślub za poł roku

Mój narzeczony mysli, że jestem dziewicą :D, jak sie domyslacie nie jestem;), więc mu powiedziałam, że mam takie zasady, że sex dopiero po ślubie:D no i teraz muszę sobie tę błonę zrobić :P

Gość zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezz
wydziergaj na drutach

Gość kbcdkjdefb
kup na allegro, i to nie są żarty. Kosztuje 250 zł;)

Gość chore jesteście
jak dziewica,to się wstydzicie jak nie dziewica to zaś też źle i chcecie se zaszywać,a poza tym to szczera nie jesteś co do przyszłego małżonka.......

Gość a twój facet jest
prawiczkiem?:O

Gość hmm hmm hmm
po chuja chcesz slubu skoro i tak ze swojego chlopaka robisz frajera... z drugiej strony dziwneeee. poczeka do slubu?? moze tez ma tajemnice... :p

Gość ślub za poł roku
Jest prawiczkiem więc musiałam udać święta :P

Gość junn
nie ma to jak zaczynać wspólne życie od kłamstwa.

Gość ebyrbtyrjb
dużo miałaś partnerów?

Gość ślub za poł roku
6:D

Gość prawiczekkkkkkkkkkk
to nieuczciwe oszukiwać tak prawiczka :O

Gość ślub za poł roku
1500 to nie tak źle :P

Gość ślub za poł roku
a orientuje się ktoś czy można przeszczepić świński mózg człowiekowi? chciałabym podnieść swój iloraz inteligencji, ile taki zabieg może kosztować? :D

Gość ślub za poł roku
baaardzo smieszne, wiele kobiet tak robi

robią tak bo wielu facetów przywiązuje uwagę do tego kawałka błonki jakby żyli w średniowieczu jeszcze:D ale się kurwa skonczylo, kobiety są , nie do konca, ale jednak wyzwolone:D wolno im coraz więcej ruchaj sie swobodnie dla przyjemnosci tak jak faceci ... no a ci faceci którzy są mentalnie w epoce średniowiecza...to im to nie w smak że kobiety tez moga się ruchać dla przyjemnosci:D i spece od hirurgii plastycznej przykumali ze takich jebniętych dla których błonka jest arcywazna (dla nich njlepiej jakby kobieta miala blonę dziewicą rowneiż w doooopie i ustach:D:D:D:) jest nadal wielu wiec biznes się kręci szczebólnie w krajach arabskich...

Gość jduriskaisos
Po pierwsze,bulwersue mnie wypowiedz poprzednika ,tu nie chodzi o zykly kawalek bezwartosiowj blony,aleo cytosc,o to,ze latwiej szanowac taka kobiete,ktorej przeszlos jest znana,to,ze ktos mowi,z mial trzch partnerow i z kazym powwzny zwiazk nie zawsze jest prawda....pomyslie-czy Wy nigdy nie ujkowalyscie sobie po kilka prygod podajs liczbe partnerow?tak juz et,ze facet po wielu prygodach to kozak a kobieta dziwka-nie est to oczyisci moje zdane,ale niestety tki stereotyp...a moim zdaniem Twoj facet gdyby znal prawde to pewne odwolalby slub...zaczyasz od klamstwa...duzo ryzykujesz...sama biore slub niedlugo i nie jestek dziewica,ale nigdy bym nie oklamala sojego arzeczonego nawet w kwetii tego co jadlm na obiad a co dopieo wymyslalaj takie wartosi,korych niemam,bo wlasnie tak se zchowujesz ...on bierze slub nie z Toba a z Twoim wyobrazeniem o tym jaka chcialabys byc....jeli tojdzie do slubu stawiam dobre wino,ze sie rozwiedziecie.....slub nie est dla niedojrzalych

"jduriskaisos" kurwa kobieto jak ty chcesz się podpisać w urzędzie stanu cywilnego?:D ty do szkoły a nie do ślubu... pozatym masz wlasnie wpojone przez facetów myslenie które kobiety pozwala latwiej kontrolować:D zgodnie z tym tokiem myslenia to każda kobieta ktora urodziła się bez błony, albo przebiła tamponem albo podczas zabiegu ginekologicznego stracila to musi sobie zrobic operacje rekonstrukcji bo żaden facet jej nie zechca:D:D:D::D niemowie o czystosci tylko o tej magicznej błonce która niby ma być gwarantem czystosci:D:D:D:D: a czy seks analny oralny byl to i tak sie nie dowie tkai prawiczek z kafy dajmy na to:D

Gość jduriskaisos
Ty idz o szkoly bo robisz bley or cytuje "hirurgia" wiec mnie nie poprawij,ja gubie litey bo na tabecie psze i mam problemy nim a Ty slownik ortograficzny sobie kup

Gość jduriskaisos
Nie roumiesz chyba czytanego tekstu,ja potepiam klamstwo autorki bo oszukuje,nie propaguje fzystosci o slubu bo jak wpomnialam sma diewic nie jestem i nie potepiam tego,ze ktos mial x parterow,potepim klamsto wtak waznej kwestii bo kazy a prawo do do roznych pogladow,jeni sa religiini i chwala im za to,inni nie tez dobrze...po drugie nie o blone w fizycnym znaczeniu tu chodzi,ale jk robila komus lake,kochala sie z szesioma facetmi to niech nie osukue narzeconego,ktory sam ohowl moze wirnosi bo ona tak twierdzi..

Gość jduriskaisos
Pokaz mi gdzie zrobiam Ortografa!? Pokaz,bo powtarzam ,ze ja nigdzie,tylko nie azd litere klaatura mi pisze....natomiat jesli chodzi o Twoje posty to podalm juz chociaby "hirurgia"wiec Ty idz ie lepiej uczyc

Gość jduriskaisos
Pokaz mi gdzie zrobiam Ortografa!? Pokaz,bo powtarzam ,ze ja nigdzie,tylko nie azd litere klaatura mi pisze....natomiat jesli chodzi o Twoje posty to podalm juz chociaby "hirurgia"wiec Ty idz sie lepiej uczyc

Gość ona nie oszukuje
bo powiedziała narzeczonemu że sex po slubie, błonkę w noc poślubna będzie miała, mężus zadowolony więc o co cho???

Gość up dla heli
:classic_cool:

Gość kakakaraaaaa
Nie rozumiem jak można być taką świnią i tak perfidnie oszukać osobę którą sie kocha a raczej nie kocha wcale:O