Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gurantolllllakasia

oceńcie moje munu bardzo proszę

Polecane posty

Gość gurantolllllakasia

chciałabym zapytać Was czy takie menu nadaje się na redukcje: rano przed śniadaniem szklanka przegotowanej wody z cytryną śniadanie:musli z jogurtem naturalnym 150g obiad:2 naleśniki z serem białym na słodko smażone na łyżeczce oliwy, herbata bez cukru kolacja dwie kanapki z wędliną (chleb razowy, pomidor) + być może jeszcze wpadnie między obiadem a kolacją jabłko

Gość New LOOOOOOOOOK
smaka mi narobiłaś :d fajny zestaw :)

Gość New LOOOOOOOOOK
odchudzasz się?

Gość gurantolllllakasia
no mam taki zamiar ale nie wiem czy to nie za dużo zjadłam... tzn właściwie zamierzam zjeść...

Gość New LOOOOOOOOOK
nie no za duzo to na pewno nie, podziwiam załozenia - ja bym umarła z głodu tak malutko jedząc, całe szczęscie moja przemiana materii jest jako taka ;)

Gość gurantolllllakasia
no tylko że ten ser w naleśnikach był słodzony łyżeczką cukru pudru... no i to smażenie jakby nie było na oliwie... nie wiem... w zasadzie to dopiero ponownie zaczynam - trzymałam dietę dwa tyg , ale potem nadeszły święta i się że tak powiem dieta rozeszłam całkiem i permamentnie. jeszcze wczoraj zjdałam 1,5 tabliczki czekolady. także wiesz, ciężko będzie bo mam straszny pociąg do słodyczy zwłąszcza czekolady ale skoro wtedy dałam radę aż -dla mnie-dwa tyg to teraz zamierzam wytwać już tak zawsze:)

Gość gurantolllllakasia
czyli myślisz że może ew być? coś zmnieszyć coś dodać??

Gość New LOOOOOOOOOK
jak dla mnie naprawde jadłospis rewela, łyzeczka cukru nie zaszkodzi, bo posiłki sa bardzo skromne : ) i.. powodzenia zyczę :)

Gość gurantolllllakasia
nie dziękuję;)

Gość New LOOOOOOOOOK
do wakacji bedziesz laska przy takim jedzeniu :) dużo chcesz zgubic?

Gość gurantolllllakasia
no tylko że ja nie ćwiczę bo nie mogę-chory kręgosłup i serce. jedynie spacery, marsz, wchodzenie po schodach... więc naprawdę cieszyłabym się gdyby mi się udało zrzucić do sierpnia chociać 3 kg... chciałabym 6 ale wiem że to niemożliwe.

Gość gurantolllllakasia
może ktoś jeszcze się wypowie??

Gość WEENIE- A JA CIE POPIERAM
za mało warzyw

Gość gurantolllllakasia
no ale trudno dorzucić warzywa na śniadanie do musli z jogurtem, dorzucam więc do kanapek rano... do naleśników warzywa odpadają... oczyiście nie zawsze będę jeść naleśniki na obiad będę jadła/zupy(dużo warzyw/ warzywa na patelnie+pierś z kurczaka gotowana/ pierś z kurczaka z marchewką gotowaną i ziemniakiem/ makaronem razowym/ ryby duszone... pytanie tylko czy uda mi się na tym do sierpnia coś zrzucić...??