Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fUuuuuuuuuuuuuuuuu

Jestem otyła... Latem znów będę chodzić w kurtce :(

Polecane posty

Gość fUuuuuuuuuuuuuuuuu

dieta trwa, tak szybko sie nie odchudze, potrwa to do listopada/grudnia. Kolejne lato bede chodzila w luznych jeansach i kurtce zeby zakryc wstrętne ciało.

Gość znam to z autopsy
no to rzeczywiscie tym sposobem napewno nie zwrocisz na siebie uwagi :o ja bym pomyslaal ze jestes psychicznie chora jakbym zobaczyla cie w lato w takim ubiorze :o

Gość fUuuuuuuuuuuuuuuuu
168cm wzrostu 84 kg wagi

dziewczyno, wiosna i lato to najlepsza pora zeby wziąć sie za siebie:) wskakuj w rolki, na rower, cokolwiek, zmien diete i zobaczysz jak zacznie cie ubywac :)

Gość chcą wam pomóc to dobrze
a dlaczego masz mieć dietę do grudnia? Chyba, ze dieta na kartce, a Ty jesz co jadłaś. Przecież jak masz dietę, plus ćwiczenia, nie ma siły, żeby nie schudnąć. A ty piszesz, ze Cię zima zastanie z tą dietą? Coś tu nie tak jest.

Gość użalanie się nic nie da
zapisz się na basen,aerobik,dietę skonsultuj z lekarzem i jakie kolwiek tabletki ...... dużo ruchu, itd A latem wcale nie musisz łazić w kurtce nie przesadzaj jeszcze chyba nie widzialas jakie kaszaloty grube łażą i nie wstydza sie

przesyań, wcale nie jesteś jakaś bardzo gruba, gdybyś ważyła 14 kg mniej, nie miałabyś już wtedy nadwagi.

Gość jtdehfjufjfj
I jeszcze coś nie krytykuj innych że są.brzydcy np Jennifer .Wy obecne tu grubasy potraficie tylko innych krytykować , a później wyplakujecie się pod pomarancza , że jesteście grube lochy.Zaraz pewnie powiesz , ze to nie ty. .

Gość jak zareagowac wten czas?
uwazam ze az tak strasznie z tobą nie jest jak tu piszesz.Pij kawe fusiatką 2 razy dziennie, to przyspiesza metabolizm

Dnia 23.04.2012 o 15:39, Gość jak zareagowac wten czas? napisał:

uwazam ze az tak strasznie z tobą nie jest jak tu piszesz.Pij kawe fusiatką 2 razy dziennie, to przyspiesza metabolizm

No ja nie wiem... Juz pomijajac wyglad to jej zdrowie na tym cierpi + samopoczucie jest zle. 

Wystarczy utrzymac bilans kaloryczny + 30 - 60min na orbitreku/rowerek i waga leci....

Nie ma bata zeby nie schusc ale wiesz co jest najtrudniejsze? Musisz sie zaprzec i nie odpuszczac a po miesiacu juz z automatu bedziesz wzsystko robic. 🙂