Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomcna twa dłoń

W czym na komunie?

Polecane posty

Gość pomcna twa dłoń

Hej. Może doradzicie mi w czym się wybrać na komunie do szwagierki. Myślałam o tej sukience: http://moda.allegro.pl/157-drapowana-trojkolorowa-mini-sukienka-seksowna-i2284453425.html albo http://moda.allegro.pl/ekstra-mala-czarna-sukienka-gora-z-koronki-i2250921739.html Wypada iść w takich sukienkach czy może lepiej stonowany strój - spódnica czarna + jakaś bluzeczka (nie koniecznie biała) Pomóżcie.

Gość napalony,,,,,,,,
seksowna jesteś :)

Gość BeyonceKnowlesssss88
takie ciuchy na komumie nie pasuja zwłaszcza ta czarna-kurewski styl

Gość BeyonceKnowlesssss88
kup jakas elegancka sukienke albo kostium ale nie cos takiego

1 jest bardzo ładna plus takie buty jak na zdjeciu i fajny zestaw...tylko ile masz lat? bo taki strój pasuje młodej i szczupłej dziewczynie.

Mają łądne na allegro a Ty takie cos pokazujesz? Poszukaj dobrze a znajdziesz coś bardziej odpowiedniego:)

Gość mussels
ta 1 to chyba raczej tunika... strasznie krotka sie wydaje :o poza tym troche 'wies tanczy i spiewa' ja tez za 2 tyg mam komunie chrzesnicy, kupilam piekna klasyczna sukienke w kolorze zgarszonego rozu/bezu, do kolana, z paseczkiem, styl olowkowy ale nie bardzo obcisly... do tego pasujacy naszyjnik, buty z odkrytymi palcami z clarksa, i cardigan z new look w kolorze zgaszonego brazu. stonowany, klasyczny, elegancki zestaw.

Gość mussels
zgaszonego* taka perlowa jakby, niestety nie ma jej na stronie H&M, kupowalam w UK.