Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cccccccddd

o co chodzi z moim mężem????ratunku!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość vvbnvnbvbnbnbn
teraz mam nowego partnera, jestesmy ze soba tez 4 lata ale seks jest prawie codziennie,pracujemy oboje i jakos chce nam sie to robic,ja nie musze przebierac sie w jakies laszki, nawet w mojej rozciagnietej pizamce jestem dla niego seksi,ale on nie przebywa na necie, zabierz facetowi kompa to moze cos zadziala

Gość ghyjuk
a może po prostu mężowi znudziło się inicjować seks i czeka ,az ty pierwsza zaczniesz figle....kładziesz się koło niego i czekasz...jak jakas lalka....weź się do roboty to na pewno nie odmówi..a seks będzie codziennie...:-P

Gość knhkj
słuchaj u nas tez tak było przez kilka miesiecy...rozmawialam z mezem to on odpowiadal ze nie wie czemu tak jest po prostu nie ma ochoty...sam nie wie czemu...teraz juz znowu jest super.musisz to przeczekac.choc powiem ci ze mi sie wydaje ze u nas to bylo dlatego ze byłam dla niego niedobra, nwet go uderzylam.mysle ze to mialo wpływ.na poczatku naszej znajomosci bylo tak ze to on ciagle chcial seksu ja nie bardzo no i pozniej mowil ze byc moze tez przez to bo sie zniechecil...