Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spirala, dabrowa gornicza

spirala, dabrowa gornicza

Polecane posty

hej, czy wiecie gdzie w Dabrowie lub Sosnowcu zakladaja wkladke na nfz? lub prywatnie tanio????

Hej. Nie wiem gdzie zakładają tanio, ale tanie wina, tanie dziewczyny i tanie państwo, to jakoś źle mi się kojarzy. Tu chodzi o Twoje zdrowie, o Twoje przyszłe życie /z dzieckiem, lub bez niego/. Zastanów się. Znajdź gina dobrego, a nie tylko taniego. To wydatek jednorazowy. Zresztą niech Ci facet dołoży, jemu też powinno na tym zależeć. Chyba, że chce płacić nie teraz, lecz w przyszłości. Co miesiąc. Do pełnoletności Waszego dziecka.

nie bede placila za cos 1000zl skoro zakladaja na nfz, a skoro nie znasz odpowiedzi na moje pytanie to sie nie udzielaj

Gość baśkaaa
Popieram "faceta po przejściach". Na NFZ to mogą cię wodą święconą pokropić i aspirynę podać. Ja bym na antykoncepcji nie oszczędzała, chyba, że wolisz wydać kasę na pieluchy. CHCESZ MIEĆ DZIECI, JAK BRYLANTY, STOSUJ POLSKIE ŚRODKI ANTY!

Gość autorko,ile dałaś za te kozaki
ja zakładałam u swojego gina(chodzę do przychodni na NFZ) ,koszt wkładki 100 zł + załozenie 100 zł. wkładka Cooper T 380 z miedzią. Nie musisz mieć Mireny z hormonami za 1000 zł. ja mam tą Coopet T juz drugi raz i nie zachodzę.

Gość autorko,ile dałaś za te kozaki
Cooper T *

Gość spirala
Stosowalam tabletki anty refundowane i nie mialam nie jak idiotki ktore o tym nie pamietaja, pozatym mam juz dzieci dwojke planowanych i wiecej nie chce dlatego zaloze spirale, a jak ktos chce wydawac niepotrzebnie kase bo nie ma na co to niech robi co chce nie wtracam sie wiec nie wtracajcie sie do mnie

Gość jedna jaka taka
te spirala, po co ludzi pytasz jak i tak wiesz swoje? weź zrób se format dysku na kompie, bo mózg ci już sformatowało