Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka milosc

Jutro mój pierwszy dzień w nowej pracy. Boję się ale cieszę się że w koncu

Polecane posty

Gość malenka milosc

coś znalazłam... Praca na produkcji, na akrod, jestem zadowolona ale boję się pierwszego dnia, wiadomo nikogo się nie zna, nie wie się co gdzie jest, kto jest kim.... Jak dac rade?

Gość vdfhj
ile masz lat? jakie zarobki?,bedzie dobrze:)

Gość jhkg
powodzenia, ciesz sie ze znalazlas pracę

Gość malenka milosc
24 lata, co do zarobkow to do konca jeszcze nie wiem ile dokladnie, pracuje się min. 8 godz jak sie chce to więcej, podobno na początek można miec 1400-1500 zł, a jak się wprawię to do 2200 :) to moja 3 praca, i z doświadczenia wiem ze poczatki są cięzkie, tzn ze się jest zielonym co gdzie jest, kto jest kto, co mozna komu powiedziec itd :)

Gość jhkg
ojej to i tak sie masz fajnie, ja nigdy nie pracowałam - mam 23 lata

Gość karola152
dasz rade :) w koncu kazdy w nowej pracy przechodzi przez cos takiego. jak dac rade? na pewno na poczatku nikogo nie obgadywac :P

Gość gyt
powodzenia, pod dwóch tygodniach zaczniesz sie przyzwyczajac do nowego miejsca. zuch dziewczyna :D

Gość asosik
Nie masz coś się stresować 1 dniem najważniejsze to uśmiech i słuchać tego co do ciebie mówią aby się jak najszybciej wdrożyć i ani się obejrzysz a zaraz będzie tydzień:)

Gość ele bele
dzięki, kochane jestescie :) własnie tak staram się sobie tłumaczyc ze kazdy przez to przechodzi :) i mam zamiar nie spoufalac si e za bardzo z nikim tylko zając się robotą, bo to na lepsze wyjdzie :) i miec w dupie to co beda o mnie mowic i ze w ogole beda mowic - wiadomo nowego zawsze sie obgaduje :)