Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjhgdkghk

czy warto zamowic sukienke z bon prix?

Polecane posty

Gość jjhgdkghk

nigdy nic tam nie zamawialam...jaka jest jakosc tych rzeczy?

no nie wiem... swojego czasu kupowałam tam ubrania, ale naprawdę rzadko byłam zadowolona. ubrania nie zgadzały się z opisem, koszmarnie rozciągały, materiał złej jakości...nie polecam

Gość jjhgdkghk
podoba mi sie kilka sukienek,ale nie wiem...dlugo sie czeka?i czy jest problem ze zwrotem jakby co?dzieki za opinie

Gość odpowiadamm
Zamówiłam sukienkę. Nie odesłałam, bo potrzebowałam na gwałt sukienki na wesele (późne zaproszenie :o) Odczepiłam chujowy kwiatek i poszłam w niej. Ale źle się czułam. Wykończenie i jakość materiału tragiczna. Nie polecam. Nie zamówię nic więcej.

Gość odpowiadamm
Acha, jak napisali, że wysłali zamówienie, to z samego rana następnego dnia paczka już była.

Również nie polecam. Zdjęcia w katalogu i na stronie netowej są w cholerę podrasowane. Za tę cenę można mieć coś o wiele lepszego. Rozczarowałam się kilka razy.

Gość lusia87324
Ja nie polecam. Kupiłam u nich sweterek i nie dośc, że gryzł to po pierwszym praniu skurczył się o rozmiar:o Do tego miałam dwie sukienki i obie były fatalnej jakości - kiepski materiał, wykończenie, itp.

Gość też bardzo lubię
pilota Pirxa :)

Gość Ja bym kupiła
Nie polecam, tragedia ceny z kosmosu, jakość fatalna i jeszcze jakaś dziwna rozmiarów-ka zaniżona trzeba kupować mniejsze.