Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julkax25

bolaca kosc nad pieta

Polecane posty

Gość julkax25

Od jakiegos czasu boli mnie nad prawa piętą . zaczelo sie chyba od nowych butow w ktorych chodzilam caly dzien, najpierw myslalam ze to odcisk ale jednak w miejscu bolu nie ma zadnego sladu po odcisku. nawet jak dotykam to nie za bardzo odczuwam bol. dopiero w butach i to najczesciej na wyzszym obcasie bol jest nie do wy3mania. czy ktos mial podobnie?? hjestem juz zalamana bo ostatnio nie moge nosic zadnych butow co najwyzej plaskie i to jedne tez;/

Gość sprawdx to
zapalenie ścięgna achillesa?

Gość julkax25
tez zaczelam to podejrzewac. czy na to pomoga masci?? i czy chociaz to nie jest zerwanie sciegna?

Gość ghjghfh
zapalenie sciegna achillesa,tez to mialam, leczylam pol roku,ciezko wyleczyc, idz najlepiej do dobrego lekarza.

Gość julkax25
w jaki sposob to leczylas?

Gość julkax25
czy podczas leczenia musialas nosic buty plaskie czy wlasnie na obcasie? w takim razie wybiore sie do ortopedy . bo widze ze juz trwa to ponad miesiac i nie widac ze mija. czy po leczeniu nie odczuwasz juz dolegliwosci??

Gość ghjghfh
po wyleczeniu jest ok, ale trzeba wyleczyc do konca, ja przez pol roku mialam problemy z chodzeniem, chodzilam w adidasach.

Gość fuuu
jak ja byłam mała aż do okolo 10 lat cały czas bolały mnie te kości, do tego stopnia kiedy lekko sie uderzyłam np pływając noga o noge ból był nie od wytrzymania, lekaze mowili zę to dlatego ze rosne, i byłam bardzo wysoka i na zdjęciach rentgenowskich nic nie było widac. wkoncu mam zabrala mnei do serwinki. ona odrazu zobaczyła na zdjęciu że jest cos nie tak. Przypisała mi moczenie nóg w gorącej wodzie z gróbo obranymi skórkami ziemniaka. Do tego przykładanie sadła świastaka, ale zamiast teg stosowałam maśc z sadła swistaka bo jako mała dziewczynak brzydziłam sie przykładania mięcha do nóg... może to brzmi nieco dziwnie ale ból znikł po krótkim czasie! Po tylu latach męczenia się.

Gość julkax25
"ghjghfh " a od czego wogole zrobilo ci sie to zapalenie sciegna? czy wlasnie tez od butow?? bo jak czzytalam o tym to podobno zdarza sie to u sportowcow, a ja rzadnego sportu nie uprawiam teraz.

Gość julkax25
czy ktos mial jeszcze podobny problem????