Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znak-wodny

Jak nawilżyc mocno przesuszone włosy?

Polecane posty

Gość znak-wodny

Od jakiegoś czasu mam problem z włosami - końcówki są mocno przesuszone, sianowate i puszące się. Próbowałam różnych sposobów i środków, żeby je nawilżyc - od zabiegu nawilżania u fryzjera, po szampony i odżywki nawilżające, o żółtkach i olejowaniu nie wspomnę. Wszystko na nic. Jak wy radzicie SKUTECZNIE z takimi problemami? Pomóżcie, bo coraz częściej myślę, że nie ma już sposobu, żeby polepszysz kondycję tych włosów i zastanawiam się nad ścięciem ich. :(

Gość awd
zrób sobie maseczkę z miodu na włosy- działa cuda 🖐️

Gość zxdsl852
ja polecam bloga www.blondhaircare.blogspot.com - tam jest naprawdę wiele przydatnych informacji nt. dbania o wlosy;)

Gość znak-wodny
Jak należy przygotowac taką maseczkę?

Gość Anulkaaaaaaggg
oliwa z oliwek :) trzeba ja podgrzać i wsmarować we włosy i zostawić na około 1 godz pod folią i ręcznikiem. po czym umyć włosy :)

Gość Ekspert_Gelacet
Witaj, a czy wśród sposobów, o których wspominasz, było również zażywanie suplementów diety? Jeśli nie, warto rozważyć sięgnięcie po taki, który w swoim składzie zawiera biotynę „witaminę piękności, czyli po prostu witaminę B7. Substancja ta wpływa na wzmocnienie i regenerację zarówno włosów, jak i skóry i paznokci. Przykładem suplementu diety, który zawiera w swoim składzie biotynę, jest Gelacet. Preparat ten zawiera jeszcze jedną substancję wzmacniającą i odżywiającą włosy żelatynę. Dostarcza ona organizmowi aminokwasy, będące składnikiem keratyny (białka budulcowego włosów). Warto wspomnieć, że Gelacet dostępny jest bez recepty w postaci kapsułek oraz saszetek z proszkiem do rozpuszczania w wodzie. Bez problemu znajdziesz go w większości aptek tradycyjnych i internetowych. Jeśli miałabyś pytania dotyczące Gelacetu, bądź interesowałyby Cię wyniki badania potwierdzającego skuteczność działania tego preparatu, zachęcam do bezpośredniego kontaktu pod adresem: kontakt@gelacet.pl. Pozdrawiam, Ekspert Gelacet --------------------------------- Ekspert Gelacet, udzielam odpowiedzi na Państwa pytania dotyczące kondycji włosów i paznokci. Zapraszam do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego.