Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 20 lat i bede ojcem

Moja dziewczyna jest w ciazy!!! Nie wszyscy sie ciesza z tego powodu!

Polecane posty

Mam 20 lat. Dwa tygodnie temu dziewczyna oznajmila mi ze zostaniemy rodzicami. Co innego moglem zrobic jak tylko ucieszylem sie. Sam wychowywalem sie w nietypowej rodzinie. Dokladnie matka sie mna nie interesowala, od dwoch lat ma meza a od pewnego czasu kilkumiesieczna corke. Mnie wychowywal ojciec mojej matki, wczoraj dziadek uslyszal ze bedzie pradziadkiem to wcale nie okazal entuzjazmu tylko krytyke. Poprosilem matke o kontakt do swojego biologicznego ojca to dala mi adres ale ten powiedzial ze ma zone, corke, syna i zebym dal mu spokoj. A rodzice mojej dziewczyny tez nie sa zachwyceni tym ze zostana dziadkami.

Gość jaktojest520622
zmienia zdanie jak bobas sie urodzi. albo jak zobacza zdjecie usg :D znam to. ja zaszlam w wieku 19 lat. w rodzinie to pierwszy wnuk i prawnuk. i jest pupilkiem kazdego;)

Gość jaktojest520622
i wierz mi, ze NIKT sie nie cieszyl na poczatku. Nawet moj facet.

Gość Zakuty...łeb
Na Twoim miejscu nie cieszył bym się tak z tego że zmajstrowałeś dzieciaka... To tylko same kłopoty :-O ja mam 21 lat i jak bym wpadł z dziewczyną to chyba nie byłbym zachwycony ale pewnie z czasem bym się do tego przyzwyczaił :)

Awantur żadnych nie było tylko krytyka. Moi rodzice mają to gdzieś, rodzice mojej dziewczyny obiecali pomoc ale radości wcale w nich nie było widac o dziadku już nie wspominając. Tym bardziej że zamierzamy u niego zamieszkac.

Gość jaktojest520622
daj im troche czasu. potem bedziesz zazdrosny jak go kazdy bedzie tulil i nosil;)

Gość sddsds
nie ukrywam ze to troche wczesnie na zostnie ojcem , ale twój wybór prawdopodobnie nie masz nawet mieszkania ..

Gość huyboy
zapytaj jej na początek z kim ona w tej ciąży jest,moze z murzynem? albo innym degeneratem..

Rzeczywiscie troche wczesnie ale dziecko sie urodzi. Ja teraz koncze technikum moja dziewczyna rowniez konczy technikum i oboje zamierzamy studiowac i pracowac. Ja na poczatek pojde do pracy do swojego wujka (brat mojej mamy). Bede najprawdopodobniej pracowal ze swoimi dwoma kuzynami i dwie kuzynkami. Kazde z nich jest starsze ode mnie a jeszcze nie maja wlasnych dzieci. Ja bede pierwszy.

Gość rekinkuku
boże widzisz,a nie grzmisz !!! zaprowadz dziewuche na skrobanke bo widzę ,że dziecku juz się krzywda stała

Fakt że to trochę wcześnie ale bez przesady :) na pewno wszystko się ułoży najważniejsze że się kochacie :)

Gość masz przechlapane,
koniec wolności 🖐️