Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mother_Monster

Jestem optymistką. Lecz życie ciągle mnie rozczarowuje

Polecane posty

Szukam pracy i ciagle sobie wkrecam ze za niedlugo kupie sobie to czy tamto. Jednak po czasie pracodawcy zostawiaja mnie na lodzie, albo przewrotny los staje na drodze w zwiazku z czym zostaje z niczym. Nieraz bedac u kogos kto ma ladne mieszkanie marze sobie ze tez mnie bedzie juz niebawem na takie stac. Popracuje gdzies troche i znow okazuje sie ze kasy nie maja zeby mnie dalej zatrudniac itd... Juz mnie to powoli denerwuje. Ostatnio zarobilabym spora sumke,ale przez sama siebie znowu wszystko poszlo sie yebac. Moze to jakas klatwa? Moja matka probuje mnie przygasic bo czesto sie w swoich marzeniach zagalopuje za bardzo wybiegajac za przyszlosc. I zreszta zawsze jest do dupy. Ale i tak nie przestaje myslec optymistycznie :D

Gość Rambo 1987
Mnie zastanawia jedna rzecz. Dlaczego pracodawcy tak chętnie zatrudniają ludzi po to aby po pół roku czy roku stwierdzić że jej kryzys i zaczynają zwalniać. O co w tym chodzi ?

Gość Mariusz3456
Witaj Może się, poznamy i spotkamy, Jestem40letkiem, optymistą, choć życie dało mi, w, kości, nie, tracę wiary w ludzi, Ciesze się każdym kolejnym,zapomnij dniem. Jestem, romantyk, bez nałogów, lubię kino i, dobra, książkę uwielbiam, gotować, znak, wodnik, wzrost 1,76, cenie, szczerość, tel500833654odp, grałem,we filmie, oglądaj jutro, kiedy Będzie lepiej, kiedy chcesz to się spotkamy ok,Zawirował świat w śnieżnej zawiei. Płatki śniegu - rój białych motyli, wpadają do serca, siadają na dłoni, aby mi łzą jasną rozbłysnąć po chwili. Do szczęścia tak naprawdę niewiele mi trzeba, cień twojego uśmiechu z chmur odbitych w Wiśle i wiosenny zachwyt świecący w twoich oczach, gdy mi nocą na niebie jak gwiazda zabłyśnie. Sine chmury, wiatr zimny błagam i zaklinam aby już nigdzie nie szły, tutaj pozostały, kiedy wciąż niespełniona, niech tu będzie zima, by twe oczy bez przeszkód wiosennie błyszczały.pozdrawiam

ja juz sama nie wiem co ja chce od życia jest mi zle ale nie wiem jak to zmienic prace mam i jeszcze nie bylam bezrobotna i bez kasy

wątpię , jestem tak samotna , że już nie daje rady czuje pustkę brakuje mi miłości przyjaźni co z tego , że mam pracę która niby jest ok ale ja nie widzę siebie tam na długo bo w takiej pracy nie dorobię sie mieszkania ani większej kasy mam 22 lata i znajduje sie na etapie ze nie wiem co mam ze sobą począć ani nie mam nikogo nie planuje przyszłości , rodziny ani nie mam swojego mieszkania , perspektywy dorobienia sie własnego mieszkania ani nic fajnego , zycia przyjaciół itp ciągle siedzę i mysle jak to zmienić ale nic mi nie przychodzi do tego pustego łba

Moze znajdziesz cos taniego. Syn mojej sasiadki znalazl mieszkanie i doplaca co miesiac tylko 50 zl czynszu :) Z tym ze musial odwalic niezly remont bo nic tam nie bylo. Jak sie chce to mozna spotkac dobrych ludzi na swej drodze. Tylko trzeba szukac. A jak nie to moze niebawem kogos poznasz. Wtedy we 2 jest razniej zeby cos wynajac.

no własnie chciałabym mieć kogoś żeby było łatwiej w życiu a tak sama jak ten kołek a ty autorko ile masz lat skąd jestes :)

26 i jestem samotna matka. Nie pobieram alimentow ani nic,licze na sama siebie. Jak nie mam pracy to mama mi pomaga co ostatnio jest czesta przypadloscia. Za niedlugo wracam do Polski bo w tym pieprzonym kraju nawet na bilet powrotny nie zarobilam. Pewna znajoma niebawem jedzie do Polski i za drobna oplata obiecala mnie wziasc :) Nie wiem od czego zaczac szukac pracy w PL,skad mam wiedziec gdzie sa jakies zaklady pracy. Na razie mysle optymistycznie choc w glebi wiem ze i tak cos pewnie pojdzie nie tak jak to w moim wypadku.

jakbys byla sama to bys miala łatwiej z dzieckiem jest trudniej samotnej kobiecie a gdzie teraz jestes pewnie w angli?