Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wściekła konsumentka

Reklamacja obuwia w CCC

Polecane posty

Gość gość
Ja reklamowalam buty lasockiego i wlasnie dowiedzialam sie ze reklamacja jest "niezasadna" a pekla mi cholewka. Zakupilam ze cholerne detergenty zeby je odpowiednio konserwowac i co.... i n ic. Napewno tego tak jie zostawie but sie rozwalil nie z mojej winy. Mialam kilka razy na nogach gdyz ba bardzo cieple i nogi mi sie poprostu gotowaly . Nie zgadzam sie i pisze odwolanie a jak trzeba pójdę do sadu bo 249 droga nie chodzi

Gość gość
jeśli reklamacja obuwia została odrzucona i masz pewność że wina leży po stronie producenta to możesz skorzystać z pomocy przy reklamacji obuwia - ja korzystałam z opinii rzeczoznawcy obuwia: http://jacekokulowicz.pl/kontakt/ Serdecznie polecam :)

Gość gość
Nigdy więcej zakupów w CCC. Towar bardzo kiepskiej jakosci Buty, torby to szajs), lepsza jest juz jakość na rynku. W ogole nie starają się o klienta. Wszystkie reklamacje odrzucaja. powinni na szybach sklepow pisac "PRZYJMUJEMY REKLAMCJI" i mieli by klienta z gowy. Wszyscy znajomi to samo mowią i odradzaja tam zakupy. A do tego nie mile ekspedientki. Moze wreszcie nalezy wytoczyc im jakis proces w Sądzie i najlepiej zamknąć te badziewne sklepy.

Gość gość
Nigdy więcej zakupów w CCC. Towar bardzo kiepskiej jakosci (buty, torby to szajs), lepsza jest juz jakość na rynku. W ogole nie starają się o klienta. Wszystkie reklamacje odrzucaja. Powinni na szybach sklepow pisac "NIE PRZYJMUJEMY REKLAMCJI" i mieli by klienta z gowy. Wszyscy znajomi to samo mowią i odradzaja tam zakupy. A do tego niemile ekspedientki. Moze wreszcie nalezy wytoczyc im jakis proces w Sądzie i najlepiej zamknąć te badziewne sklepy.

Gość gość
z tego co słyszałam, nie każdą reklamacje uznają. DLatego warto oddać buty do naprawy, najlepiej fachowej i niedrogiej. Spróbujcie do www.cezarszczecin.pl/

Gość bibia

poważny problem, nie ukrywam

Z reklamacjami u nich to naprawdę ciężka sprawa. Ja już niestety się nauczyłam, doświadczeniem wlasnym i moich bliskich, że jak reklamować buty, to tylko z opinią rzeczoznawcy. Ze swojej strony mogę polecić rzeczoznawców maj, w moim przypadku sprawdzają się wyśmienicie 🙂