Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grabarz miarian

dziewczyna bez zęba na przedzie

Polecane posty

Gość grabarz miarian

mam w pracy nową pracownicę, całkiem niezła, szczupła, ładna buzia do momentu gdy buzi nie otworzyła :o nie miała jedynki i czarne sąsiednie zęby [rzyg] :o Akurat miałem dzisiaj wizytę u stomatologa i usłyszałem od dentysty fajny tekst, powiedział mi, że sobie z kolegami po fachu żartują, że im dłuższe tipsy u dziewczyny tym więcej ubytków i próchnicy w ustach. Coś w tym chyba jest.

Ja tez mam duzo ubytkow a jest to spowodowane brakiem pracy a co za tym idzie brakiem kasy na leczenie zebow. Dentysta to teraz dla mnie rzecz priorytetowa. Zaczynam ostatnio myslec zeby wszystkie wyrwac i zrobic sztuczne a mam dopiero 26 lat :o tak bedzie chyba latwiej. nie ocenia sie ludzi po okladce

Gość dentystttt
No to ciekawe :)

może boi sie dentysty...wszystko przed nia teraz nie problem wstawic sobie i wogole nie widac roznicy..ja w wypadku stracilam jedynke i 2 i wstawilam sobie i wogole nie ma roznicy...a mam 23 lata

nie rób tego błędu i nie wyrywaj bo będziesz żałować. Weź się za zęby jak najszybciej, to co możesz polecz sobie na NFZ a na resztę odkładaj ile tylko możesz. Pewnie jak miałaś pracę to nie myślałaś o poleczeniu zębów bo akurat nie bolały. Kobieta z zepsutymi zębami to porażka, facet z resztą też.

Gość vakantie
i to jest twój problem na dziś tak ? czy ty kurwa nie masz innych zmartwień tylko rozmyślanie o dziewczynie bez zęba? moze ona akurat ma taki styl,może uwielbia swój bezzębny uśmiech,m oże specjalnie go usuneła ,żeby lepiej loda robić swojemu facetowi !!moze kurwa ona była w mongolii gdzie jest zwyczaj pozbywania się przedniego zęba przez młode panny,kurwa człowieku opamietaj się ,idż na spacer albo zwal se konia,a nie zawracaj dupy o bezzębnej dziewczynie z roboty ...uffffff

a Ty ze strachu o swoje zabki poszedles do stomatologa ;) powinienes byc jej wdzieczny, ze wystarczyl jej usmiech, abys skontrolowal swoje ;)

wiem ze to okropnie wyglada bo jak wyszlam ze szpitala powypadku to nie wyszlam z domu do poki nie wstawilam

vakantie, ty też masz problem z uzębieniem, że się ciskasz? jakbym kurwa napisał o robieniu loda to pewnie komentarze były by dużo bardziej przychylne. Prawda jest taka, że brak zębów jest obrzydliwy, świadczy o lenistwie i nie dbaniu o siebie. Zęby mogą być krzywe ale niech będą poleczone i w komplecie i nie pierdolcie, że można lubić swój bezzębny uśmiech bo to świadczy o tym jakie z was fleje :o

Gość rerdhy
vakantiee dobre teksty dajesz

nie ja poszlam do prywatnej kliniki nie wierze w NFZ..zrobili mi tak ze wogole nie widac ze te dwa sa nie moje przy okazji wybielilam sobie swoje i teraz usmiecham sie od ucha do ucha:) nastepne wybielanie za pare miesiecy:)

grabarz marian - akurat ja zawsze mialam wazniejsze wydatki niz zadbanie o siebie :o Poza tym po urodzeniu dziecka 2 zeby z tylu ukruszyly mi sie :o Ostatnio sama sie z nimi zle czuje i mam zamiar cos z nimi zrobic. Wstydze sie usmiechac,mowic cos do kogos od kiedy ciotka zwrocila mi na nie uwage :(

hehe Marianku spokojnie, opisales swoja kolezanke w sposob ciut nie elegancko, moze gdybys zaproponowal jej swojego stomatologa, to polubisz jej buzke w raz z usmiechem ;)

Gość vdss
ty hamie pieprzony. to nie twa żona bys jej w gebe zagladał. nie pomyslisz huju ze może ta praca jest jej pierwsza a może wczesniej nie miała kasy .za polskie 1 500 to idz i ty huju zrób rewolucje w gebie jak byle pląba 200 300 zł

to masz przesrane jednm slowem... nawet nie wiesz ile usmiech daje...na facetow dziala spojrzenie i piekny usmiech czesto od tego zaczyna sie znajomosci:)

za te dwa zaplacilam 2500 tys...no w wypadku nie da sie razem z korzeniem wybic ale byl na tyle maly ten kawalek wiec zrobila mi wkrety nie widac roznicy z moimi

Gość asdeafefe
a nie pmyslales ze ktos moze nie meic kasy na zeby? nie pomyslales ze ktos ma starsznie liche zeby. ja jestem po ciazy , mam slabe zeby, kasy nie mam na dentyste i nie mow mi ze sa darmowe plomby bo to wyglada tak samo jakby miec prochnice w buzi. czarne ohydne

można mieć liche zęby, sam mam takie ale na zrobienie jedynki spod ziemi bym wyciągnął, poza tym najczęsciej jest tak, że te z zaniedbanymi zębami mają na fajki, tipsiory i ciuchy za to wiecznie brak na stomatologa :o

Marianie kazdy ma wlasne zycie i dla kazdego czasem licza calkiem inne priorytety.

Gość gbngvbnghbghghh
tak, na fajeczki tipsiory i solarkę zawsze musi być... dajcie spokój. przecież z gęby wali z takimi zębami. Zbierajcie na leczenie zębów bo to podstawa. Lepiej mieć nawet czarne plomby w wyleczonych zębach niż smród z japy z dziurawymi. Leczcie zęby!

Gość gbngvbnghbghghh
nawet na NFZ ale leczcie- od zębów się całe zdrowie poprawia/rujnuje.