Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent0121

szczeniaczek uczniaczek czy gąsienica gawędziarka

Polecane posty

Gość mamuńka młoda
zdecydowanie gąsienica, moja córka 3 latka ma jedno i drugie, dostała na 1 urodziny, i misiem mało co się bawiła, a gąsienicą bawi się jeszcze dziś.tzn. wozi ją za sobą za ten sznureczek, i w czasie jazdy włącza muzyczkę. z gąsienica po 2 latach zabawy nic sie nie dzieje, a misio ma niedziałającą nogę i ucho.

Gość cos moze powiem
moja córka ma szczeniaczka i gąsienicę. Szczeniaczkiem w ogóle się nie bawi. 5min się nim nie interesowała. Dostała go jak miała 10mies i od tej pory leży bezużyteczny (teraz ma prawie 3lata). Gąsienica jej bardziej odpowiada zwłaszcza "karteczki" do przekładania. Syn koleżanki 10miesięcy bardzo lubi gąsieniczkę i bawi się nią zawsze jak tylko jest u mnie

Gość prezent0121
Wielkie dzięki ja byłam bardziej skłonna do szczeniaczka ale teraz już bardziej zastanawiam się nad gąsienniczką

Gość martocha martocha
a u mojej siostry o wiele chętniej dzieci bawiły się szczeniaczkiem. moim zdaniem to naprawdę fajna zabawka, sama chętnie słuchałam tych piosenek ;p

mój ma i to i to, szczeniaczka i gąsienice dostał na roczek w prezencie i gąsienicą bawi się sporadycznie, teraz ma 2,5l. i do tej pory bawi sie tym pieskiem. Ze szczeniaczkiem śpi, zabiera go ze sobą do babci, całuje, tarmosi, włącza piosenki i potrafi część z nich zaśpiewać - jego najkochańsza zabawka. To zależy od dziecka która przypadnie bardziej do gustu.

Gość fajna mamaJJ
a moja ma gąsienice i jest szał

Gość mela1979
szczeniaczek zdecydowanie

Gość mireczkowataa
u nas szczeniaczek do dzisiaj robi szał- córa ma trzy lata:) Pozostaje Ci kupić obie zabawki :)

Gość iiiiiiiiiiiiii
hmmm tez sie nad tym zastanawiam

Gość Szpindlerowy mlyn
U nas gasienica byla ukochana, chodzila na wszystkie spacery i milion razy spadala ze schodow, szczeniaczek nie budzil duzego zainteresowania, wszystko zalezy od dziecka

Gość hggtdjydt
moje dziecko w ogóle mało zainteresowania wykazywało zabawkami interaktywnymi. Kupa kasy leży w kącie niezauważana. Ale jak chcesz to wzięłabym również pełzaka

Gość natalaaaa3467
Ja tez mam te zabawki i tak samo leza w kącie U nas strzałem w dziesiątkę był GARNUSZEK NA KLOCUSZEK z Fisher Price oczywiscie

Gość gość
Mozecie podpowiedziec