Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka............

Zrozumiałam dziś ,że jestem brzydka :(

Polecane posty

Gość brzydka............

Przez ostatnie miesiące nie wychodzilam z domu , rok temu zawaliłam mature, uczyłam sie ,siedziałam przed komputerem/tv. Gdy musiałam gdzies jechac to taksowką albo z ojcem autem. Dziś autobusem i to nie jednym :O Byłam na mieście ,w galerii handlowej , w urzedzie miasta etc.. Widziałam SETKI ślicznych dziewczyn , super ubranych , figury super ,nie wiem dlaczego tyle piszecie o grubasach ,mało ktora jest otyla... Patrzylam na siebie w odbiciu lustra... :( chiclao mi sie plakac ,jestem brzydka 😭

Gość wracz +razy2ban
długo ci zajeło nim zrozumiałas... co zamierzasz z tym zrobić??

Gość brzydka............
Nic sie nie da zrobic... Musze ciągnąc jakos ten żywot przeciętniary

Gość ododo
fota do oceny albo wiesz co robić :classic_cool:

Gość awqefrwefgt
a ja wiem od urodzenia ze jestem paskudna ale o dziwo otoczenie odbiera mnie ianczej i dziwie sie temu starsznie. mezczyzni leca na mnie chyba tylko po to by wyroochac a do tego przeciez ladna byc nie musze

Gość ododo
awqefrwefgt fota :classic_cool:

Gość awqefrwefgt
a po co? by straszyc?

Gość brzydka............
na mnie nikt nie leci , nie mam powodzenia. Podrywali mnie kiedys w szkole, czy na ulicy ale to było dawno,a ci panowie do pieknych nie nalezeli :O nie lubie patrzec na swoją twarz , nie mam trądziku, zmarszczek , plam , pieprzyków itp ale brzydki uklad kosci , operacja niewiele pomoze

Gość ododo
nie, po prostu wydaje mi się, że przesadzacie i chciałbym to zweryfikować :classic_cool:

Gość wpierdol tej suce
też tak mam, te ładne widac na ulicy bo one po prostu chetniej wychodzą a pasztety mojego i twojego pokroju siedza w domach :D a gdy wyjdatylko sie zalamuja i spowrotem okupuja dom :D takie to juz zycie paszteta ciesz sie ze chociaz mozemy sie schowac w domku a nie biegaja za nami z pochodniami i widlami :O :D

Gość tez taka świńska
jw Grubasy rzadko wychodzą z domu , bo po co? najczesciej mają rownie brzydkich i nieciekawych znajomych. Brzydale (ci prawdziwi jak JA ) mają jeszcze gorzej. Do pracy mam na 5 rano , kilka przystankow tramwajem, pracuje z kilkoma osoba (starsze) ,nikt na mnie nie zwraca uwagi, po pracy do domu i przed kompa. Znajmych nie mam ZADNYCH. Mam24 lata i wegetuje jak brzoza lub marchew.

Gość retrwt
dajcie fotki, stworze wam kółko wzajemnej adoracji :classic_cool:

Gość tez taka świńska
eee nie chce widziec siebie z domalowanym penisem 🖐️